Home Topics Comunicate de presa GEZE asigura accesul în siguranta pentru oaspetii hotelului Courtyard by Marriott
GEZE asigura accesul în siguranta pentru oaspetii hotelului  Courtyard by Marriott

GEZE asigura accesul în siguranta pentru oaspetii hotelului Courtyard by Marriott

0

GEZE, lider în sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, asigura confort in acces, dar si siguranta pentru vizitatorii primului hotel Courtyard by Marriott, situat în zona de nord a Capitalei.

Usa rotativa automata GEZE TSA 325 NT ofera un grad ridicat de accesibilitate si comoditate datorita tehnologiilor de actionare, adaptate conditiilor si cerintelor cladirii, aspecte foarte importante pentru un hotel de aceasta categorie.

”Asteptarile sunt mari atunci cand vine vorba de confortul oaspetilor într-un hotel precum Courtyard by Marriott, mai ales în zona de la intrare. Cu un design sofisticat, dar si capacitatea de a fluidiza în siguranta un numar mare de vizitatori, acest sistem de usa rotativa automata le ofera oaspetilor o noua experienta de întampinare, cu cel mai mare grad de accesibilitate, în orice moment”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Usa rotativa automata GEZE TSA 325 NT se misca usor si silentios si reprezinta începutul confortului ce îi asteapta pe oaspeti în interiorul cladirii. Aceasta fost integrata în armonie cu interiorul si înaltimea parterului, pentru o ambianta rafinata, contemporana. Cu latimi largi de trecere si viteza automata reglabila, accesul devine facil inclusiv pentru persoane cu dizabilitati sau cu mobilitate redusa.

Mai mult decat atat, printre caracteristicile produsului se numara alinierea precisa a canatului cu peretii laterali si nivelul ridicat de izolare împotriva curentilor, caldurii, intemperiilor si a zgomotului provenit din bulevardul din proximitate.

Pe langa sistemele performante de ultima generatie, unul dintre serviciile acordate de catre GEZE Romania partenerilor sai, atat pentru proiecte de arhitectura, cat si pentru executie, este serviciul de consultanta tehnica ce asigura reusita tuturor proiectelor.

De asemenea, departamentul intern de mentenanta poate mentine standardul înalt de functionare prin interventiile sale preventive sau corective asupra sistemelor instalate.

 

Despre GEZE

Infiintata în 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.

In prezent, grupul detine 32 de subsidiare la nivel mondial si peste 3.000 de angajati. În Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de 4,4 milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate – batante, glisante si rotative, amortizoare, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, precum si sisteme de ferestre si de ventilare.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro