Home Hot news Freeport Lisbon Fashion Outlet: Constructiile spectaculoase cer grupuri de pompare performante
Freeport Lisbon Fashion Outlet: Constructiile spectaculoase cer grupuri de pompare performante

Freeport Lisbon Fashion Outlet: Constructiile spectaculoase cer grupuri de pompare performante

0

Descopera grupurile de pompare Master Engineering

Cu siguranta mai tii minte filmele de la Hollywood cand ea, personajul principal, intra in noul birou  cu o cutie plina de lucruri si cu o planta. Astazi, planta a fost inlocuita de gradinile care au devenit parte din birouri, mall-uri, magazine, foarte multi dezvoltatori adoptand verdele in beneficiul sanatatii angajatilor, clientilor si a unei atmosfere relaxante.

Personalizare: de la consultanta tehnica la alegerea grupurilor de pompare eficiente

Conform psihologilor citati de Huffington Post, timpul petrecut in natura scade nivelul de stres. Este suficient doar sa te uiti la o gradina, sa mergi intr-o zona cu copaci sau sa faci o plimbare.

O asemenea constructie are nevoie insa si de grupuri de pompare a apei  adaptate pentru functionalitatile cerute de dezvoltator. Cheia succesului a constat intr-o consultanta tehnica profesionista, solutii moderne si personalizare pentru fiecare necesitate a clientului.

In 2004, in Portugalia, a fost deschis oficial Freeport Designer Outlet Lisboa, cu  peste 200 de magazine retail, 40 de restaurante si cafenele si facilitati extinse de agrement, inclusiv un cinematograf multiplex si un amfiteatru. Spre deosebire de centrele comerciale traditionale sau de mall-uri, Freeport este cel mai mare magazin in aer liber din Europa.  Provocarea dezvoltatorului a fost spatiul limitat pe care il avea la dispozitie pentru montarea unui grup de pompare antiincendiu. De aceea a solicitat o solutie personalizata, care pe langa rolul de protectie impotriva incendiilor, grupul de pompare trebuia sa furnizeze apa, un sistem de irigare si o solutie pentru apa reziduala.

Solutia: grupuri de pompare Grundfos

Pentru a raspunde cerintelor specifice ale clientului, s-a optat pentru instalarea unor grupuri de pompare Grundfos care se potrivesc perfect in spatiul limitat si care asigura necesarul alimentarii cu apa.

Electropompe centrifuge verticale Grundfos, CR, CRI, CRN, CRE, CRIE, CRNE sunt adecvate pentru transfer de lichid, circularea si presurizarea lichidelor curate, reci si calde. Booster-ul asigura o presiune constanta si reduce costurile de functionare si intretinere la minimum.
Pentru partea de irigare, dezvoltatorul a instalat electropompe orizontale Grundfos, NK, NKG, NKE, NKGE, ce garanteaza o cantitate suficienta de apa pentru irigatii si fantani.
Pentru eliminarea apei uzate, au fost instalate cinci statii de ridicare cu panouri de comanda si protectie de electropompe orizontale Grundfos, NB, NBG, NBE, NBGE. Acestea pompeaza apele reziduale spre statiile de mari dimensiuni, unde doua pompe submersibile grele transporta apa uzata in sistemul municipal de canalizare.
Aceleasi solutii si multe altele le regasesti si in portofoliul Master Engineering.

Despre Master Engineering

Solicita expertiza specialistilor Master Engineering pentru a configura cea mai buna solutie tehnica si implicit de pret. Prin intermediul companiei noastre ai acces la cele mai bune solutii de pompare apa. Te punem in contact cu solutii de top executate in Uniunea Europeana de catre furnizorii nostri, Grundfos, Wilo, Saer, Lowara si impreuna alegem solutia optima din punct de vedere calitate si pret.

Deasemenea, poti solicita, oricand si cu incredere, expertiza specialistilor Master Engineering in solutionarea diverselor aplicatii ce implica pompe si grupuri de pompare apa, prin email office@master-eng.ro, sau accesand situl nostru www.solutiipomparefluide.ro