Home Topics Comunicate de presa Forumul C4E 2020 va avea loc in Poiana Brasov, Romania, in perioada 12-15 octombrie 2020
Forumul C4E 2020 va avea loc in Poiana Brasov, Romania, in perioada 12-15 octombrie 2020

Forumul C4E 2020 va avea loc in Poiana Brasov, Romania, in perioada 12-15 octombrie 2020

0

Din cauza restrictiilor impuse de COVID si dupa o examinare atenta a situatiei din Europa, organizatorii au decis amanarea Forumului C4E 2020 pana dupa perioada de vara. Locul de desfasurare, statiunea montana – Poiana Brasov, ramane acelasi, dar noua data a evenimentului este 12-15 octombrie (de luni pana vineri).

 

Ce este Forumul C4E?

Forumul C4E – Forumul pentru eficienta energetica din Europa Centrala si de Est (CEE) este o conferinta bienala dedicata eficientei energetice in regiune. Lansat in 2016 la Balcic, Bulgaria si continuat in 2018 la Serock, Polonia, evenimentul a fost considerat de catre comunitatea de eficienta energetica CEE ca fiind o oportunitate foarte necesara pentru a discuta politici, a impartasi solutii si de a crea parteneriate.

Inscrierea la Forum este deschisa pana pe 23 septembrie 2020! Daca reprezentati un ONG sau o autoritate publica din regiunea CEE, beneficiati de o taxa speciala, redusa. Gasiti mai multe informatii despre inregistrare la https://c4eforum.net/inforegistration.

 

Cine va participa?

La primele doua editii au participat reprezentanti ai guvernelor, firmelor, societatii civile, ONG-urilor, think-tank-urilor, institutiilor financiare si asociatiilor care opereaza in regiunea CEE. Editia C4E Forum 2020 isi propune sa aiba o audienta similara pentru a crea un mediu ideal pentru discutii productive.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii sau daca aveti sugestii pentru C4E Forum 2020, va rugam sa contactati organizatorii la adresa: info@c4eforum.net.

Ce subiecte vor fi dezbatute?

Sesiunea plenara de deschidere, un eveniment la nivel inalt, va avea ca invitati reprezentantii guvernelor din tarile CEE si institutiile internationale / UE care vor discuta pe marginea acordului ‘’Green Deal’’: Cum il facem sa functioneze pentru cladirile CEE?

Pe parcursul celei de-a doua sesiuni plenare, subiectul fierbinte care va fi discutat va fi sustenabilitatea, iar titlul sesiunii va fi: Spre dezvoltare durabila: de la politici la nivel inalt pana la investitii din lumea reala. Am invitat vorbitori de rang inalt al UE, de la guvernul Romaniei si autoritati locale, precum si partile interesate din sectorul financiar.

Sesiunile paralele vor fi dedicate expertilor si practicienilor care vor vorbi de exemplu despre consolidarea capacitatilor de cunoastere si administrative (de exemplu, calificare / formare profesionala), despre cresterea gradului de constientizare, atenuarea saraciei energetice prin renovarea cladirii si despre asigurarea unei tranzitii energetice juste, despre finantarea renovarii fondului de cladiri (de exemplu, programe de renovare, venituri din ETS) precum si alte subiecte – Mai multe detalii aflati la: https://c4eforum.net/panel-sessions-2020.

Informatiile actualizate despre Forum sunt disponibile pe site-ul www.c4eforum.net.

Va asteptam la Poiana Brasov (Romania), intre 12-15 octombrie 2020!