Home Topics Evenimente Fii la curent cu ce se intampla la nivel international in domeniul constructiilor!
Fii la curent cu ce se intampla la nivel international in domeniul constructiilor!

Fii la curent cu ce se intampla la nivel international in domeniul constructiilor!

0

MATEK este oficial Membru Afiliat International la cea de-a 44-a editie World of Concrete 2019, singurul Eveniment International Anual dedicat Industriei Comerciale de Beton si Zidarie.

In cadrul WOC din Las Vegas, Nevada, care are loc intre 21-25 ianuarie 2019, se strang peste 1.500 de companii, producatorii si distribuitorii de top din industria constructiilor, intern si international, pentru a prezenta produse si ultimele tehnologii inovatore.

Expozitiile au loc in Convention Center din Las Vegas, dar si in exterior iar in program sunt incluse demonstratii, concursuri, conferinte, seminarii, etc.
De-a lungul celor 5 zile, MATEK va prezinta insight-uri, stiri despre trenduri si ultímele tehnologii ale marilor producatori internationali.

MATEK este singura revista online ce ofera o noua perspectiva in domeniul constructiilor.
In fiecare zi adunam parerile liderilor cheie si a jucatorilor cei mai importanti de pe piata romaneasca si internationala, cele mai recente tehnologii, tendinte din industrie si inovatii. Lunar transmitem un newsletter cu cea mai buna selectie de articole catre o comunitate exclusiva de lideri din industrie si factori de decizie.