Home Articole FAKRO – FAKRO in top 10 – cele mai renumite brand-uri poloneze din lume
FAKRO – FAKRO in top 10 – cele mai renumite brand-uri poloneze din lume

FAKRO – FAKRO in top 10 – cele mai renumite brand-uri poloneze din lume

0

FAKRO este unul din leaderii mondiali în productia ferestrelor de mansarda pentru ca si-a facut din calitate, un scop si din multumirea clientilor din intreaga lume, o misiune.

Redefinind permanent standardele, inovand si raspunzand cat mai multor nevoi din piata, grupul Fakro este apreciat din nou -de data aceasta de catre platforma magazynfirma.pl.- si este introdus în clasamentul: TOP 10 companii poloneze de succes din lume.

„Numirea brand-ului FAKRO ca ambasador al economiei poloneze in strainatate, ne aduce multa bucurie pentru ca rezultatele eforturilor noastre sunt masurabile si pe deplin apreciate. Faptul ca FAKRO are atat de mult succes pe piata internationala nu este o coincidenta si este rezultatul multor ani de munca si dezvoltare care se regaseste in produse de inaltă calitate. Toata Echipa FAKRO a contribuit la acest succes si, – trebuie subliniat- , aceasta distinctie apartine tuturor angajatilor”, a comentat Janusz Komurkiewicz.

 

 

 

Despre FAKRO

FAKRO a fost infiintata in 1991 ca o companie familiala privata iar astazi, ca intr-un arc peste timp, suntem in fata unei companii multinationale in care actionarii sunt cetateni din: Anglia, Austria, Spania, Olanda, Irlanda, Germania, Polonia, Rusia, Ungaria. FAKRO este si acum, dupa atatia ani de la infiintare, cel mai dinamic producator de ferestre de mansarda din lume.

FAKRO a devenit unul dintre leaderii mondiali in productia ferestrelor de mansarda, oferind produse de calitate, care raspund solicitarilor clientilor din intreaga lume. Prioritatea nr 1 pentru companie este ca produsele sa raspunda standardelor internationale de sanatate, siguranta si impact asupra mediului.

Ryszard Florek, co-fondator si Presedinte al companiei FAKRO, este cunoscut ca fiind cel care a deschis prima fabrica de ferestre de mansarda din Polonia.