Home Topics Comunicate de presa Evenimentul „Tranzactiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale si de business intr-o perspectiva 360 de grade”
Evenimentul „Tranzactiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale si de business intr-o perspectiva 360 de grade”

Evenimentul „Tranzactiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale si de business intr-o perspectiva 360 de grade”

0

In data de 19 noiembrie 2019, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), cu sustinerea BusinessMark, organizeaza evenimentul „Tranzactiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale si de business intr-o perspectiva 360 de grade”, la hotel Hilton Garden Inn din Bucuresti.

Printre subiectele prezentate si analizate de specialistii NNDKP se numara:

 • indicatorii de business care determina o reanalizare de strategie pentru companie si actionariat;
 • modalitati de finantare a unei achizitii;
 • consideratii fiscale ce ar trebui avute in vedere in legatura cu finantarea unei achizitii;
 • aspecte juridice in decizia de achizitie sau vanzare;
 • elemente cheie in negocierea contractelor;
 • protejarea valorii companiei achizitionate pana la intrarea efectiva in companie a noului proprietar;
 • asigurarea continuitatii business-ului si tranzitia spre noul cumparator.

Alaturi de noi vor fi:

 • RUXANDRA BOLOGA, Partener, unul dintre coordonatorii practicii de Corporate/M&A, NNDKP;
 • GEORGETA DINU, Partener, coordonator al practicilor de Concurenta, Ajutor de Stat, Drept UE, NNDKP;
 • SILVIU BADESCU, Partener, NNDKP Consultanta Fiscala;
 • VLAD NASTASE, CEO, Concilium Consulting

Tranzactiile M&A: aspecte cheie juridice, fiscale si de business intr-o perspectiva 360 de grade face parte din seria evenimentelor organizate sub egida NNDKP Legal & Tax ce reuneste, intr-o abordare integrata, experienta avocatilor si consultantilor NNDKP. Alaturi de partenerii nostri de la Concilium Consulting, propunem participantilor analiza pluridisciplinara a unor aspecte practice, dar nu intotdeauna evidente, generate de contextul proiectelor de tip M&A.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului aici. Pentru inscrierea la eveniment, va rugam sa contactati office@business-mark.ro 

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este promotor al avocaturii de business in Romania de 30 de ani, fiind recunoscuta ca un pionier al pietei de profil locale. Cu birouri la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov, NNDKP ofera servicii de asistenta juridica si consultanta fiscala complete si integrate.

De-a lungul celor trei decenii de activitate, NNDKP a oferit consultanta juridica in tranzactii si proiecte reper pentru evolutia comunitatii de afaceri din Romania, precum privatizarea BCR, pentru o suma record la vremea respectiva in Europa de Est sau privatizarea Romtelecom, o tranzactie ce a stimulat piata telecomunicatiilor din Romania.

Firma reprezinta Romania in unele dintre cele mai importante asociatii profesionale la nivel international – Lex Mundi, World Services Group – si este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasata in mod constant pe primele pozitii in toate ariile de practica cercetate de catre Chambers & Partners, Legal500 si IFLR1000 si a fost numita de patru ori Cea mai buna casa de avocatura din Romania din noua editii ale prestigioasei gale Chambers European Awards.

Despre BusinessMark:

Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark, companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking. Combinand  metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.