Home Topics Comunicate de presa ELIT Romania continua colaborarea cu P3
ELIT Romania continua colaborarea cu P3

ELIT Romania continua colaborarea cu P3

0

P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, a semnat un nou contract de prelungire cu ELIT Romania pentru 8.500 m2 spatii de depozitare si 1.300 m2 pentru birouri. ELIT Romania este prezent in parcul P3 Bucharest A1 din anul 2013.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, declara:

„Ne bucuram sa continuam parteneriatul cu ELIT Romania, un client puternic si important, care isi desfasoara activitatea in P3 Bucharest A1 de mai bine de 6 ani. Avem o colaborare cu ei atat in Romania, cat si in Cehia, raspundem cerintelor si nevoilor pe care le au si suntem intr-o locatie strategica pentru tipul lor de business. Ne dorim sa sprijinim dezvoltarea afacerilor ELIT in cadrul comunitatii P3 si in acest sens vom amenaja pentru ei spatii aditionale de birouri si vom construi un sistem special de andocare care sa mareasca eficienta livrarilor si a utilizarii spatiului”.

Florin Praistosescu, Director General ELIT Romania PAO, spune:

“Parcul P3 Bucharest este casa noastra, aici am reusit sa crestem afacerea de la an la an. Cele peste 100.000 de repere unice aflate in stoc in acest depozit reprezinta o gama larga de piese Aftermarket ce sunt oferite clientilor nostri. Flota de peste 400 de vehicule si cele 37 de filiale reprezinta infrastructura unui sistem ce asigura distributia in timp util catre clientii ELIT. Suntem bucurosi ca am gasit un partener de incredere in P3, care ne pune la dispozitie o locatie premium si ne vine in intampinare cu facilitati pentru angajatii nostri prin construirea proiectului multifunctional“.

Infiintata in august 1999, ELIT Romania este membra a grupului ELIT Group si Rhiag, grup preluat din primavara lui 2016 de catre distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation. LKQ Corporation este un important distribuitor de echipamente pentru piata pieselor de schimb si accesorii de specialitate din America de Nord, cel mai mare distribuitor de piese mecanice alternative si coliziune din Europa. ELIT Romania are o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca, o retea de 37 de filiale si o echipa de peste 600 de angajati, pune la dispozitia clientilor sai o oferta extinsa de produse si servicii. Portofoliul de produse numara peste 200 de furnizori de piese auto, dintre care branduri proprii (Starline, XT, Carface) si branduri pentru care ELIT este distribuitor (Schaeffler, Sachs, Bosch, Contitech, Castrol, KYB, Osram, UFI, RoadHouse, VAT, MTS, TAB).

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifunctional din Bucuresti, avand 380.000 m2 dezvoltati, care cuprind 14 depozite, si teren care permite construirea a inca 100.000 m2 de spatii, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centura extinsa a Bucurestiului si ofera acces rapid catre toate partile capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.

Pentru mai multe informatii:
Ana-Maria Godja, The Public Advisors
Tel: +40 0733.300.753,
E-mail: anamaria.godja@publicadvisors.ro