Home Articole eDevize schimba modul in care se oferteaza licitatiile publice din Romania
eDevize schimba modul in care se oferteaza licitatiile publice din Romania

eDevize schimba modul in care se oferteaza licitatiile publice din Romania

0

Seminar gratuit, SEAP  Expert, din 7.09.2022 la ora 10 pe Zoom

 

Inscrie-te acum

 

Din momentul in care am inceput sa dezvoltam eDevize, am facut tot posibilul sa schimbam modul in care se fac devizele pentru licitatiile din Romania. Asta pentru ca devizele au fost privite intotdeauna ca o “corvoada”, greu de facut si fara un beneficiu real pentru constructor.

Da, devizele pot fi o corvoada dar doar daca le faci de “umplutura”. Pana la urma ele ne dau consumurile de material, manopera, utilaj si transport pentru fiecare operatie necesara si astfel avem un estimat de cost corect. Un estimat corect ne protejeaza marja de profit si nu trebuie sa venim cu bani de “acasa” sau sa folosim materiale de calitate mai slaba.

Pentru a usura munca si a pune devizele in valoare, de-a lungul timpului am venit cu mai multe inovatii. In perioada 2009 -2014 am lucrat la facilitatile care au facut din eDevize cel mai rapid si usor de folosit produs din piata. In 2015-2018, am adaugat facilitati care sa elimine cat mai mult posibilitatea unei greseli umane iar la inceputul lui 2019 am lansat eDevize Enterprise solutia completa pentru licitatiile unei companii de constructii.

In ultimii ani pe langa facilitati care sa ajute constructorii sa-si protejeze marja de profit, am lucrat la SEAP  Expert, produsul care schimba cu totul modul in care se fac devizele.

Daca pana acum, pentru o licitatie de 300-400 de pagini un om petrecea pana la 7 zile cu introducerea si validarea datelor, acum toata aceasta munca se face in cateva secunde. Practic doar introduce codul licitatiei sau o cauta in lista pusa la dispozitie in eDevize si apasa butonul ‘Preia’.

 

Vezi video

 

In eDevize investitiile de pe SEAP, sunt disponibile cu articolele din listele de cantitati (formularele F3) deja introduse in devize, iar in plus descrierea articolele si materialele explicitate sunt exact ca in formulare (inclusiv daca descrierea a fost modificata de proiectant). Se gasesc in program inclusiv investitiile ale caror formulare sunt scanate!

In felul acesta, se scutesc zile sau saptamani de lucru de la oamenii care se ocupa de ofertare. Sa nu uitam, sunt intr-o criza acuta a fortei de munca iar noi o risipim pe lucruri care pot fi automatizate daca se foloseste solutia corecta.

Daca vreti sa vedeti cum functioneaza noul SEAP Expert dar si alte functii foarte utile in ofertare, va invitam la seminarul nostru gratuit din data de 07.09.2022, la ora 10:00 pe zoom. In cazul in care deja v-ati hotarat ca vreti sa folositi eDevize, accesati “Incearca eDevize” pentru a va crea un cont

 

Incearca eDevize