Home Topics Comunicate de presa Details Acoustics intra in parteneriat cu ALLBIM NET pentru a dezvolta modele de structuri profesionale pentru izolatie fonica
Details Acoustics intra in parteneriat cu ALLBIM NET pentru a dezvolta modele de structuri profesionale pentru izolatie fonica

Details Acoustics intra in parteneriat cu ALLBIM NET pentru a dezvolta modele de structuri profesionale pentru izolatie fonica

0

Avem placerea de a va informa ca Details Acoustics intra in parteneriat cu ALLBIM NET (fosta Nemetschek Romania Sales & Support) pentru a dezvolta modele de structuri profesionale pentru izolatie fonica, ce sunt incluse in paleta de Asistenti ai cunoscutei solutii BIM, Allplan 2021, parte din grupul Nemetschek.

Astfel, structurile si materialele pe care le distribuim in exclusivitate vor fi accesibile tuturor utilizatorilor Allplan din Romania, in total aproximativ 5000 de specialisti arhitecti si ingineri.

In aceasta saptamana, primele modele de structuri pentru pereti de beton, caramida, BCA si compartimentare au devenit disponibile odata cu ultima actualizare a software-ului. Lista completa poate fi vizualizata in documentul atasat.

Alaturi de structurile noastre, sunt prezente in Asistentii Allplan template-uri dezvoltate de ALLBIM NET in parteneriat cu Ytong® – Grupul Xella si Rigips® – Grupul Saint-Gobain.

 

Vizualizati aici modul de lucru cu paleta de asistenti Details Acoustics

 

Fondata în 1992, compania ALLBIM NET aduce inovatie in industria constructiilor din Romania prin programe performante si seminarii despre metode colaborative de proiectare. In prezent, reprezinta 10 din producatorii de top de software AEC ca Partener Autorizat in Romania. ALLBIM NET colaboreaza cu Nemetschek ca distribuitor exclusiv al produselor sale, inca de la infiintare.

Compania Allplan este parte din grupul Nemetschek, a carui cifra de afaceri in anul 2019 se ridica la 557 milioane Euro.

Tot din grupul Nemetschek fac parte si urmatoarele companii ce dezvolta solutii BIM cu utilizare pe scara larga la nivel mondial: Graphisoft (Archicad), SCIA (SCIA Engineer), Bluebeam (Bluebeam Revu).