Home Topics Arhitecti, Ingineri Design de calitate recunoscut la nivel international: Schuco a primit premiile Red Dot si iF Design Awards 2023
Design de calitate recunoscut la nivel international: Schuco a primit premiile Red Dot si iF Design Awards 2023

Design de calitate recunoscut la nivel international: Schuco a primit premiile Red Dot si iF Design Awards 2023

0

Alukönigstahl va introduce anul acesta pe piata din Romania noi produse de la Schuco International, si anume cele patru sisteme Schuco care au castigat concursuri internationale de design datorită calitatii ridicate a designului de produs. Premiul Red Dot Award 2023Design de produs a fost acordat pentru sistemul de usi glisante Panorama Design Schüco AS PD 75.HI, de usi pliante Schuco AS FD 75/90.HI, pentru sistemul de usi Schuco AD AL 75 si sistemul de ferestre Schuco WoodDesign. Sistemele pentru usi glisante Panorama Design si pentru usi pliante au primit si ravnitul premiu iF Design Award 2023 pentru design de pionierat.

Usi glisante Panorama Design Schuco AS PD 75.HI

O rama extrem de subtire, profile foarte suple in zona de suprapunere a cercevelelor, prag fara bariere care care se scufunda in podea atunci cand usa este inchisa (la varianta Performance Line) – acesta este minimalismul construit. Sistemul glisant Schuco AS PD 75.HI permite vizibilitate maxima si leaga zonele interioare si exterioare aproape perfect. Solutia standard se poate particulariza si pentru variantele constructive Access Line si Design Line:  este disponibil un maner tip scoica integrat, se poate adauga protectie solara si se poate insera in automatizarea cladirii. Toate impreuna asigura o interactiune perfecta intre design, confort, siguranta si tehnologie inteligenta.

Usi pliante Schuco AS FD 75/90.HI

Avand un design stilizat, aceste usi impresionante raspund unor cerinte arhitecturale ridicate. Se pot realiza elemente pana la 3,50 metri inaltime si pana la 1,50 metri latime pentru fiecare cercevea. Aspectul este similar cu al unei fatade vitrate. Cu acest tip de usa spatiul se deschide complet, elementele individuale pot fi pliate usor si flexibil spre interior sau exterior, intr-o singura directie sau, ca o cortina, spre dreapta sau spre stanga, pe o latime totala de pana la 9 metri. Daca este necesar, se poate integra o usa batanta pentru o trecere rapida spre exterior.

Usa pivotanta Schuco AD AL 75 – o combinatie perfecta intre miscare si design

Schuco AD AL 75 este o usa pivotanta din profile de aluminiu cu izolatie termica și o tehnologie inovatoare de etansare: tehnologia AirLux. Aceasta functioneaza cu aer si inchide spatiul dintre cercevea si tocul usii in proportie de 100 %. Pe langa proprietațile structural-fizice bune in toate conditiile meteorologice, acest lucru asigura si un confort crescut in spatiul de locuit. Panoul usii poate fi vitrat sau realizat din panouri opace sau transparente din diferite materiale.

Ferestre din aluminiu Schuco WoodDesign

Material natural, lemnul este atemporal, familiar, versatil si in voga pentru designul de interior. Raspunzand acestei cerinte de design de inalta calitate, Schuco a combinat cele doua materiale, lemn si aluminiu, intr-un singur sistem de ferestre: un decor din lemn, care poate fi ales in functie de preferintele individuale, se aplica pe profilul ferestrei in interior si se integreaza armonios in designul caminului. La exterior, profilul din aluminiu impresioneaza prin stabilitate, durabilitate si rezistenta. Sistemul de ferestre Schuco WoodDesign este o combinatie perfecta de design, materiale si functionalitate.

Acestea sunt cateva dintre produsele prezentate de Schuco la expozitia internationala de materiale de constructii si arhitectura BAU 2023 din aprilie. Reunite in stand sub conceptul “Fascinatie”, au atras privirile si interesul tuturor vizitatorilor datorita aspectului, calitatii si performantelor prezentate.

 

Despre Alukönigstahl

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industrie, a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale precum: Swisshotel Bucuresti, Hotelul Radisson Cluj, Millo & Tandem Office, Dacia One, U1 si U2 Center, Ana Tower, Globalworth Square, SkyTower, GlobalworthTower, in Bucuresti, UBC Iasi, Cluj si Timisoara. Dezvoltari rezidentiale precum Nusco City, Cortina North, Cortina 126, Luxuria Residence, Isho Living, Nordis Mamaia, One Mamaia Nord, Wings Cluj, fac parte deasemenea din referintele companiei.

Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukonigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei www.alukoenigstahl.ro, pe tamplarie.alukoenigstahl.ro si paginile sale de FacebookLinkedIn si Instagram.