Home Topics Companii Daniel Cateliu se alatura echipei P3 in Romania ca Leasing and Development Manager
Daniel Cateliu se alatura echipei P3 in Romania ca Leasing and Development Manager

Daniel Cateliu se alatura echipei P3 in Romania ca Leasing and Development Manager

0

Bucuresti, 11 februarie 2019. P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, l-a numit pe Daniel Cateliu ca Leasing and Development Manager in Romania, avand responsabilitatea de a atrage noi chiriasi pentru parcul P3 Bucharest A1, cel mai mare parc logistic din Romania, precum si pentru parcul P3 Bucharest NW Ring Road, unde P3 va construi un nou parc logistic de 80.000 m2 in viitorul apropiat.

“Suntem fericiti ca Daniel s-a alaturat echipei P3. Continuam sa crestem in Romania si el va juca un rol important in expansiunea noastra. P3 apreciaza oamenii pasionati de ceea ce fac si Daniel are toate abilitatile necesare si atitudinea pozitiva pe care o cautam pentru businessul nostru”, spune Sinziana Pardhan, Director General P3 in Romania.

Daniel are o experienta solida in domeniul imobiliar, dupa ce a petrecut cinci ani la CBRE Romania, unde a fost Adviser la Departamentul Industrial si Dezvoltare Terenuri. In acea perioada, a fost responsabil de leasing industrial si tranzactii imobiliare, precum si analiza si evaluarea pietei de real estate, studii de piata, negocierea contractelor, si mobilizarea fondurilor de investitii si a companiilor de logistica si productie pentru a genera noi oportunitati de investitii in Romania. Anterior, a fost consultant financiar la Allianz Tiriac Asigurari.

„Este o onoare pentru mine sa devin parte a echipei P3. Sunt incantat sa ma alatur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic si de dezvoltare industriala, si sa dezvolt in continuare proiecte P3 in Romania impreuna cu colegii mei”, a comentat Daniel Cateliu.

Cateliu are o diploma in Stiinte Politice la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Master in Teoria si Practica Guvernarii si a obtinut o bursa Erasmus la Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea de Studii din Trieste, Italia.

NOTE CATRE EDITORI
P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietati logistice.

Misiunea P3 este de a oferi clientilor depozitelor noastre o experienta de prima clasa in active de inalta calitate, aflate in locatii logistice cheie.

P3 dezvolta proiecte ecologice durabile care indeplinesc cele mai inalte standarde internationale. P3 este primul dezvoltator logistic din lume care s-a inscris ca Participant la Compactul Global al Natiunilor Unite, cea mai mare initiativa privind durabilitatea companiilor din lume. De asemenea, este membru al GRESB, un program global de referinta pentru mediu, social si de guvernanta (ESG) pentru companiile care lucreaza in domeniul imobiliar.

P3 are sediul central in Praga si birouri in alte opt tari din Europa. Echipa noastra de peste 135 de specialisti in real estate ajuta clientii dintr-o gama variata de sectoare cu selectia locatiilor, asigurarea autorizatiilor, achizitii si constructii, precum si servicii de management al proprietatii.