Home Topics Cursuri formare profesionala CURS – SISTEME DE CERTIFICARE PENTRU CLĂDIRI VERZI (LEED, BREEAM, DGNB, HQE)
CURS – SISTEME DE CERTIFICARE PENTRU CLĂDIRI   VERZI (LEED, BREEAM, DGNB, HQE)

CURS – SISTEME DE CERTIFICARE PENTRU CLĂDIRI VERZI (LEED, BREEAM, DGNB, HQE)

0

7 decembrie, 9:30-17:00
Sediul RoGBC, Str. Argentina, nr. 43, Bucuresti

Cursul de o zi va explica participanților și îi va pregăti să aplice sistemele internaționale de certificare ecologică pentru clădiri.
Participanții vor învăța despre instrumentele de evaluare și certificare pentru construcții recunoscute pe plan internațional, care sunt tot mai solicitate de investitori, dezvoltatori și proprietarii clădirilor – LEED, BREEAM, DGNB, HQE.

TRAINER:
ELENA RASTEI
Director, Lider al Grupurilor de Lucru Certificare și Economie Circulară

Activist de mediu și specialist în sustenabilitate cu peste opt ani de experiență în implementarea sistemelor de certificare pentru clădiri verzi atât la nivel național cât și internațional precum LEED și BREEAM. Elena este coordonatorul tehnic pentru certificarea națională GREEN HOMES in cadrul careia au fost certificate sau sunt in curs de certificare peste 5800 de locuinte.
Este autor al mai multor articole si ghiduri pe tematica „cladirilor verzi”, gestionarea durabila a deseurilor, economie circulara si energie curata; a conferentiat doi ani in cadrul programului „Urbanism Sustenabil”, la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca; a participat ca organizator și conferențiar la o serie de evenimente pe teme precum economia circulara, biodeseuri, energie, minerit urban si biomimetica. Studiile sale includ programe masterale interdisciplinare in protectia mediului, inginerie si arhitectura. Este pasionata de downshifting si economie colaborativa.

Acest curs este OBLIGATORIU pentru obținerea certificării Green Building Professional.

Pentru obtinerea acestei certificării este necesară participarea la cel puțin zece cursuri dintre care opt sunt obligatorii iar două pot fi alese dintr-o serie de module opționale. Programul a fost creat special pentru a asigura instruirea în domenii de specialitate diferite având în vedere că pentru implementarea cu succes a proiectelor de construcții verzi, colaborarea între experți din domenii diferite este esențială. Cursurile vor include o parte teoretică și studii de caz furnizate de experți în domeniu, activi atât la nivel național cât și internațional.

Prețul cursului este de:

150 RON – membri RoGBC
200 RON – non-membri
80 RON – studenți

Puteți consulta prețurile pachetelor complete ale programului Green Building Professional aici.


Descoperă cursurile și evenimentele RoGBC programate în 2018!


Compania ta nu este încă membru RoGBC? Află care sunt beneficiile!

Membrul General beneficiază de oferte și reduceri semnificative la evenimentele și cursurile noastre, iar statutul de Membru Premier include participări gratuite la cursuri din programul de certificare și training Green Building Professional.

Membri PLATINUM: 10 cursuri GRATUITE
Membri GOLD: 6 cursuri GRATUITE
Membri SILVER: 3 cursuri GRATUITE

Prezentare în platforma RoGBC

Există posibilitatea unei sponsorizări personalizate pentru parcurgerea programului de training, în cazul în care susții o prezentare în cadrul cursurilor incluse în programul Green Building Professional (cursul poate fi ales de comun acord).