Home Topics Comunicate de presa Cornelia Nicolae se alatura FASHION HOUSE Group pentru a gestiona extinderea si dezvoltarea operatiunilor din Romania  
Cornelia Nicolae se alatura FASHION HOUSE Group  pentru a gestiona extinderea si dezvoltarea operatiunilor din Romania   

Cornelia Nicolae se alatura FASHION HOUSE Group pentru a gestiona extinderea si dezvoltarea operatiunilor din Romania  

0

FASHION HOUSE Outlet Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale de tip outlet din Europa, o numeste pe Cornelia Nicolae in functia de Director de Operatiuni Retail in Romania.

In functia nou creata, Cornelia va fi responsabila de lansarea FASHION HOUSE OUTLET CENTRE din zona CERNICA, noul proiect emblematic al Grupului, al doilea din Bucuresti, situat in partea de est a Capitalei, precum si de cresterea vanzarilor si a traficului de clienti din centrul outlet din zona Militari.

Cu 24 de ani de experienta in industria de fashion retail, Cornelia se alatura grupului FASHION HOUSE, dupa ce anterior a ocupat functia de Retail Sales Manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel. Din aceasta functie, a condus operatiunile retailerului din Romania, Turcia, Germania, Austria si Polonia, gestionand o echipa de 350 de persoane si contribuind la cresterea semnificativa a veniturilor celor 59 de magazine si sapte outleturi din regiune.

Numirea Corneliei reitereaza importanta strategica pe care o are Romania in planurile de dezvoltare ale FASHION HOUSE Group si vine in contextul investitiilor anuntate recent pentru inaugurarea celui de-al doilea outlet din Bucuresti.

Cu o suprafata de 13.000 mp, langa Cernica (iesirea de pe autostrada A2), constructia noului outlet a demarat la inceputul acestui an, iar magazinul urmeaza sa fie inaugurat pana in primavara anului 2021. Centrul comercial va gazdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafata este deja inchiriata.

Odata cu deschiderea FASHION HOUSE Outlet Centre din Militari si a primei sale investitii din Romania, in decembrie 2008, Grupul a inaugurat si un nou concept de pozitionare a centrelor de acest tip in parcuri de retail de dimensiuni mari din Europa Centrala si de Est.

Cu o suprafata de 15.500 mp, centrul din Militari inglobeaza peste 50 de magazine ale unor branduri renumite, in noiembrie 2020 urmand sa fie inaugurata o a treia etapa de dezvoltare. Faza finala a proiectului urmeaza sa fie dezvaluita publicului in 2021.

„Cornelia va juca un rol important in urmatoarea faza de dezvoltare a grupului FASHION HOUSE in Romania. Experienta sa vasta de conducere in companii de retail din Europa Centrala si de Est va avea o valoare semnificativa pentru businessul nostru, pe termen lung. Fiind prezenti de 12 ani in Bucuresti, urmatorul centru outlet pe care il vom deschide in partea opusa a orasului reprezinta o investitie semnificativa in economia tarii si arata increderea noastra in piata de fashion retail din capitala. Prin cele doua unitati, vom reusi sa raspundem nevoilor tuturor bucurestenilor, dar si celor care viziteaza orasul. Cornelia va juca un rol major in atingerea obiectivelor Grupului FASHION HOUSE pe aceasta piata competitiva”, a declarat Brendon O’Reilly, Director General, FASHION HOUSE Group.

“Ma bucur sa colaborez cu o echipa de experti, dedicati si apreciati, care au dezvoltat o companie de succes. Ne vom continua cresterea, oferind servicii de cea mai inalta calitate atat pentru chiriasi, cat si pentru clienti si imbunatatind experienta de cumparaturi de tip outlet. Acesta este un moment important pentru business, cu multe oportunitati, odata cu inaugurarea urmatoarei etape de dezvoltare ale outletului din Militari si a noului nostru outlet de langa Cernica. Sunt onorata sa fac parte din familia FASHION HOUSE”, a declarat Cornelia Nicolae, noul Director de Operatiuni Retail al Grupului FASHION HOUSE.

Pe langa cele doua centre de tip outlet din Romania, FASHION HOUSE Group detine si administreaza doua centre similare in Rusia, unul la Moscova si altul la Sankt Petersburg.

 

 

Despre FASHION HOUSE Group

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator si operator de outlet-uri din ECE si Rusia, cu experienta dovedita in proiectarea, dezvoltarea, finantarea, inchirierea, operarea si administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de catre FHGR include sase centre outlet FASHION HOUSE de succes in Polonia, Romania si Rusia.

Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis in 2004 in orasul polonez Sosnowiec, in apropiere de Katowice. In prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispozitie in fiecare an peste 250 de marci internationale celor 10 milioane de clienti in patru unitati din Romania si Rusia, cu o suprafata totala de aproximativ 50.000 mp. Un al cincilea centru outlet FASHION HOUSE este, in prezent, in curs de dezvoltare in Bucuresti si urmeaza sa fie deschis in 2021.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeana de dezvoltare imobiliara.

 

Pentru mai mult informatii, va rugam sa accesati:

www.fashionhouse.ro
facebook.com/FashionHouseOutletCentreMilitari
instagram.com/fashionhouseoutlet
@fashhousegroup
linkedin.com/company/fashhousegroup