Home Stiri Eco Friendly, Cladiri Verzi Construim acoperisuri sigure, in siguranta. Masurile implementate de Bauder Romania pentru prevenirea si gestionarea  pandemiei de COVID-19
Construim acoperisuri sigure, in siguranta. Masurile implementate de Bauder Romania pentru prevenirea si gestionarea  pandemiei de COVID-19

Construim acoperisuri sigure, in siguranta. Masurile implementate de Bauder Romania pentru prevenirea si gestionarea  pandemiei de COVID-19

0
Bauder Romania este cunoscuta pentru construirea acoperisurilor durabile, dar si pentru grija acordata angajatilor si colaboratorilor in aceste vremuri nesigure. O data cu cele mai recente strategii guvernamentale privind masurile anti-covid, Bauder continua sa ofere consultanta si sa execute lucrari la aceleasi standarde de calitate, in deplina siguranta.

In contextul actual, Bauder Romania a luat masuri concrete, elaborand un plan care vine in intampinarea dorintelor clientilor si a nevoilor arhitectilor, proiectantilor, aplicatorilor, distribuitorilor, dezvoltatorilor industriali si privati. Astazi, cand pandemia de COVID-19 dicteaza ritmul vietii cotidiene, obiectivul Bauder Romania ramane acelasi de a-si proteja clientii, angajatii si colaboratorii si impreuna, sa construim acoperisuri de calitate, sigure, durabile si economice.

Asiguram un mediu de lucru sigur

Implementam masuri de igiena si distantare fizica, diferite de la o tara la alta, in toate locatiile noastre din lume, conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si a autoritatilor locale, pentru a le oferi clientilor, colaboratorilor si angajatilor nostri un mediu de lucru sigur. De peste 160 de ani, Bauder s-a dezvoltat incontinuu, astazi fiind cel mai important producator si furnizor de sisteme moderne de hidroizolatii, termoizolatii, terase si panouri fotovoltaice pentru acoperis. Cu 7 fabrici in Germania, o fabrica in Austria si 13 filiale, suntem prezenti pe piata din toata Europa. Un sfert din cei peste 1000 de angajati Bauder reprezinta personal calificat din zona fabricilor si filialelor.

Asistenta personalizata

In continuare pastram o stransa legatura cu toti clientii nostri pentru a ne asigura ca beneficiaza ca si pana acum de solutiile Bauder pentru sisteme de acoperis. Comunicam cu fiecare parte implicata intr-un proiect, analizam fiecare situatie si ne deplasam pe santier, acolo unde este necesar, respectand toate normele impuse de autoritatile locale si recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Astfel, continuam sa oferim aceleasi servicii de calitate, ca si pana acum:

 1. a) Consultanta pentru sisteme si materiale

 • Informatii si consiliere privind normele si normativele de specialitate
 • Consultanta privind structura acoperisului si a sistemului la modul personalizat
 • Intocmirea de concepte de renovare
 • Prezentarea de acoperisuri cu vegetatie
 1. b) Calculatii privind proiectarea

 • Calcule legate de fizica cladirii si statice (suctiunea vintului, valoarea U, etc.) realizate de serviciul tehnic
 • Realizarea de placi termoizolante cu panta
 • Desenarea detaliilor de constructie
 1. c) Servicii informative

 • Certificari cuprinzatoare (FM-Global, Harte Bedachung, protectia impotriva focului conform IndBauRL, protectia la strapungerea radacinilor conform FLL)
 • Cataloage (acoperis terasa, acoperis verde, acoperis sarpanta)
 • Fise de siguranta, brosuri, materiale informative, samd.

Livrarea materialelor si montarea sistemelor complete de acoperis

Bauder Romania asigura ca, termenele de livrare a materialelor si de montare a sistemelor complete de acoperis, se face in continuare la acelasi nivel maxim de calitate, respectand  termenele agreate. Locatia din Cluj-Napoca ne ofera posibilitatea de a depozita materialele in deplina siguranta si de a face fata tuturor solicitarilor si comenzilor.

 

Despre Bauder

Bauder este unul dintre cei mai importanti producatori la nivel european de membrane bituminoase si termoizolatii de inalta performanta BauderPIR (poliizocianurat). Incepand cu 2020, am introdus in portofoliul Bauder noi produse care sustin un mediu eco si organic: BauderKARAT Air+, membrana bituminoasa cu acoperire speciala de substante active pentru neutralizarea poluantilor, si BauderPIR Eco, material pentru izolare, care economiseste energie si protejeaza climatul. Compania garanteaza pentru acoperisuri de calitate si sigure – durabile, economice, cu garantia performantelor ridicate in toate domeniile.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.bauder.ro