Home Topics Comunicate de presa Constructii noi, renovari si activitati zilnice: noul site GEZE asigura asistenta in intreg ciclul de viata al cladirii
Constructii noi, renovari si activitati zilnice: noul site GEZE asigura asistenta in intreg ciclul de viata al cladirii

Constructii noi, renovari si activitati zilnice: noul site GEZE asigura asistenta in intreg ciclul de viata al cladirii

0

Clar structurat, rapid si usor de utilizat – noul site al GEZE Romania ridica comunicarea digitala cu clientii si partenerii la un nou nivel. GEZE se angajeaza sa utilizeze tehnologiile inovatoare si moderne destinate usilor, ferestrelor si sistemelor de siguranta pentru a crea cladiri cu grad exceptional al beneficiilor.

Noul site GEZE creste rapiditatea si facilizarea accesului la produsele si serviciile companiei.

 

Informatie si procese de lucru reprezentate in format digital

Proiectarea si operarea cladirilor moderne devin din ce in ce mai complexe: automatizarea si digitalizarea multor componente ale cladirii, in combinatie cu noi reglementari si aspecte legislative, se traduc printr-o incarcare suplimentara asupra expertilor implicati in intreg ciclul de viata al cladirii. Noul site GEZE ajuta clientii in optimizarea proiectarii si in procesul de achizitii. Utilizatorii il pot incorpora facil in procesele activitatii lor si il pot utiliza ca instrument.

Noul site este usor de navigat, conducand utilizatorii rapid si intuitiv catre zona din ciclul de viata al cladirii de care sunt interesati; partea de servicii GEZE este la randul ei structurata similar. Indiferent de dipozitivul de pe care site-ul este accesat: informatiile si documentele produselor GEZE sunt integral accesibile si pot fi descarcate, inclusiv in cazul dispozitivelor mobile.

 

Solutii si know-how pentru fiecare grup tinta

Principiul din spatele noului site GEZE este de a asigura proiectantilor, inginerilor si administratorilor cladirilor accesul la informatia sau instrumentul dorit prin doar cateva click-uri – continutul relevant pentru ei este la doar un click distanta. Pentru arhitecti si proiectanti, spre exemplu, accesul neingradit atat la obiecte BIM GEZE si la modele standard pentru proiecte cat si la specificatii, desene si planuri de cablare. Utilizatorii din domeniul productiei vor regasi usor si rapid instructiuni, desene si filme de montaj. Sectiunea “Servicii” pune la dispozitia utilizatorilor accesul direct la functiile de cautare, contactare a service-ului, facilitarea achizitionarii de piese de schimb si numeroase alte servicii online.