Home Stiri Siguranta si protectie Confort si siguranta acasa cu produsele premium de la Alukonigstahl
Confort si siguranta acasa cu produsele premium de la Alukonigstahl

Confort si siguranta acasa cu produsele premium de la Alukonigstahl

0

Confortul si siguranta din locuinte sunt garantate de produsele premium Alukönigstahl printr-o gama de solutii dedicata domeniului rezidential.

Confortul este unul dintre elementele esentiale care transforma o locuinta in acasa. De aceea, compania a dezvoltat produse care sa indeplineasca acest criteriu atat de important pentru toti. De exemplu pragurile fara bariere pentru usi de balcon , usi si sisteme glisante Schüco. Elementele mobile cu prag fara bariere , la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit  accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant.

Usile de balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, ele pot avea dimensiuni mari dar se manevreaza usor  . In ceea ce priveste usile de intrare si gama de sisteme glisante, acestea trebuie sa indeplineasca cerinte specifice pentru a le face usor de folosit de catre toate persoanele, indiferent daca au sau nu probleme de mobilitate.

Un alt element important pentru confortul unei locuinte este aerul proaspat din casa,  chiar fara deschiderea fereastrei. Sistemul de ventilatie descentralizata SchücoVentoTherm Twist, permite un schimb de aer controlat chiar daca locuinta are ferestrele inchise. Datorita recuperarii de pana la 80% a   caldurii din aerul evacuat, aerul proaspat este preincalzit iarna , si acest lucru are ca efect reducerea consumului energetic pentru incalzire. In plus, se elimina curentii reci de aer, in special in lunile de iarna, si reduce riscul de imbolnavire al celor care locuiesc in casa. Functionarea automata  a sistemului de ventilatie poate fi comandata  de senzori pentru determinarea concentratiei de CO2 din camera.

Poluarea fonica din orase creste odata cu intensificarea densitatii traficului. In acelasi timp, creste si nevoia de locuinte in zonele urbane integrate. De aceea, izolarea fonica pastrind ventilatia naturala prin ferestre devine din ce in ce mai importanta. Noua fereastra acustica Schüco AWS 90 AC.SI asigura un nivel ridicat de confort pentru utilizatori, in special pentru cei din cladirile rezidentiale si de birouri din zonele cu un nivel ridicat de zgomot, pentru ca, casetele fonoizolante prin care intra aerul cand fereastra este rabatata, asigura reducerea zgomotului cu 31 dB.

Nu in ultimul rand, sistemele de umbrire solara Schüco reprezinta o solutie extrem de importanta in asigurarea confortului unei case deoarece au rolul de protejare impotriva incalzirii solare excesive, reducand consumul de energie pentru climatizare in cladirile rezidentiale si comerciale. Printre avantajele principale se numara faptul ca reduc sarcinile de racire si mentin o temperatura placuta a spatiului, si asigura intimitatea rezidentilor fara a impiedica vizibilitatea catre exterior.

Pe langa confort, avem nevoie in locuintele noastre si de siguranta. Este un subiect complex, care depinde de mai multi factori. Deschiderea manuala a ferestrelor implica atingerea repetata a manerului de mai multe persoane, lucru care poate contribui la transmiterea germenilor si virusilor. Pentru eliminarea acestor probleme exista acum manere de ferestre cu acoperire cu microparticole de argint pur, Schüco SmartActive.

Aceasta are ca efect reducerea a 99,9% din toti germenii, bacteriile si virusii in decurs de 24 de ore. Solutia nu poate patrunde in pielea umana si, prin urmare, este inofensiva pentru oameni.

O alta solutie pentru a impiedica transmiterea acestora prin suprafetele comune de contact,  este echiparea ferestrelor Schüco  cu feronerie mecatronica care pot fi actionate fara maini, doar cu integrarea unei aplicatii de gestionare. Mai mult, ventilatia controlata si temporizata poate fi gestionata utilizand dispozitive mobile, un temporizator sau senzori.

Un grad ridicat de siguranta asigura accesoriile inteligente pentru ventilatie controlata. Sistemele automate Schüco DriveTec si Schüco Tip Tronic Simply Smart imbina eficienta energetica, confortul, securitatea si automatizarea cladirilor intr-un singur sistem testat. Ambele sisteme de actionare permit deschiderea ferestrelor  rabatabile, la un unghi de pana la 60 ° si o latime de pana la 800 mm pentru a alimenta rapid incaperile cu aer proaspat intr-un mod controlat si eficient.

 

 

Despre AluKönigStahl

In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 25 de ani de activitate din Romania, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei:  www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de FacebookLinkedIn si Instagram.