Home Topics Evenimente Conferinta Nationala UrbanWINS
Conferinta Nationala UrbanWINS

Conferinta Nationala UrbanWINS

0

26 martie, Bucuresti, Romania

Pe 26 martie 2019, Primaria Municipiului Bucuresti impreuna cu partenerii sai – Asociatiile Ecoteca, Environ, Ecotic, Romania Green Building Council si Global Innovation Solution – va invita la Conferinta Nationala UrbanWINS, unde se vor prezenta actiunile de implementare a economiei circulare la nivel local.

Conferinta vine in completarea celor cinci agore urbane fizice, organizate de Primaria Muncipiului Bucuresti – oras-pilot in cadrul proiectului de cercetare-inovare finantat prin programul UE Orizont 2020 UrbanWINS, coordonat de catre partenerii italieni – Comune di Cremona.

Agorele au avut ca scop principal definirea unei serii de actiuni de implementare a economiei circulare la nivel local printr-un proces participativ, de consultare a tuturor partilor interesate – din care fac parte cetateni, companii, asociatii si reprezentanti ai societatii civile – ONG-uri, institutii academice si de cercetare, alaturi de reprezentantii PMB si autoritatilor centrale.
Rapoartele acestor intalniri pot fi consultate online pe agorele online UrbanWINS, un spatiu virtual de facilitare a dialogului intre autoritati si partile interesate.

Asadar, va invitam la Conferinta Nationala a proiectului, in care vom prezenta rezultatele atinse si vom lansa actiunile ce urmeaza sa fie implementate in urmatoarele luni de PMB, cu sprijinul partenerilor, conform cadrului de programare strategica pentru Municipiul Bucuresti, realizat in cadrul proiectului UrbanWINS.

Vom actualiza pagina evenimentului pe site-ul RoGBC cu mai cu mai multe detalii despre conferinta