Home Topics Evenimente Conferinta Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact in domeniul resurselor umane a reunit la Brasov in 29-30 Mai peste 350 de participanti
Conferinta Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact in domeniul resurselor umane a reunit la Brasov in 29-30 Mai peste 350 de participanti

Conferinta Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact in domeniul resurselor umane a reunit la Brasov in 29-30 Mai peste 350 de participanti

0

Anul acesta, cea de-a 19-a editie a Conferintei Great People Inside a reunit la Brasov in 29-30 Mai peste 350 de participanti – specialisti din HR, marketing, vanzari, manageri, antreprenori si coachi. Temele au fost diverse, de la beneficiile si nevoile angajatului in 2024 la leadership si spiritualitate in business. Doua zile pline de prezentari captivante si de panel-uri cu sens care aduc claritate si informatii noi.

Everything HR by Great People Inside este un concept revolutionar de evenimente dedicate excelentei si inovatiei in domeniul resurselor umane, dezvoltat pentru a aduce impreuna profesionisti de talie internationala si nationala din diverse industrii. O oportunitate unica pentru profesionistii din HR de a se conecta, de a-si impartasi experientele si de a explora cele mai recente tendinte si bune practici din domeniu. Prin intermediul prezentarilor captivante, interactive si sesiunilor de discutii, participantii sunt incurajati sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele, contribuind astfel la evolutia si succesul organizatiilor lor.

Evenimentele organizate sub umbrela Everything HR by Great People Inside ofera numeroase oportunitati de networking si interactiune si sunt concepute pentru a facilita crearea de conexiuni valoroase intre participanti, promovand schimbul de idei si colaborarea intre profesionisti din diverse industrii. Sesiunile unu la unu si activitatile de networking permit participantilor sa creeze legaturi autentice si sa isi extinda reteaua de contacte profesionale.

In deschiderea conferintei Doru Dima, CEO al companiei Great People Inside a dat startul oficial acestui eveniment de exceptie facand referire la prima conferinta, ce a avut loc acum 21 ani intr-un cadru mai putin festiv, cu 40 de participanti. Astazi este o conferinta de prestigiu ce aduna profesionisti din peste 10 tari.

Conferinta a debutat cu prezentarea de exceptie a lui Anil Seth, Profesor de Neurostiinte Cognitive si Computationale care ne-a demonstrat cat de diferiti suntem si ne-a aratat cum functioneaza creierele noastre. Despre importanta integrarii dezvoltarii holistice si transformarii personale in business ne-a vorbit Zarja Cibej, Fondator My Tamarin si vindecator spiritual, impartasindu-ne calatoria ei personala catre cunoasterea de sine si catre succes.

Printre prezentarile memorabile s-a numarat si cea a lui Onyi Anyado, speaker global de leadership, futurist si trainer corporatist care a discutat despre importanta leadershipului, creativitatii si valorilor in conturarea unui viitor de succes. Itay Talgam, un alt speaker exceptional, dirijor simfonic de renume mondial si consultant in afaceri, a adus in fata participantilor o corelatie unica intre tipuri de dirijori si tipurile de lideri facand o intreaga sala sa aplaude si sa cante. Alta prezentare de impact a fost cea a lui Enrico Banchi care a adus in prim-plan o tema esentiala: siguranta. De la securitatea fizica la protectia datelor si pana la sanatatea mentala a echipei, discursul sau a subliniat necesitatea de a investi in resurse si strategii care sa asigure un mediu de lucru sigur si sanatos.

Cauza sociala catre care am ales sa ne indreptam atentia in aceasta editie este cea sustinuta de Asociatia Bastonul Alb. Asociatia se ocupa de sprijinirea si integrarea in societate a persoanelor nevazatoare si cu deficiente de vedere. Acesta ofera programe de educatie, formare profesionala, si diverse activitati menite sa imbunatateasca calitatea vietii nevazatorilor. Asociatia este mereu in cautare de voluntari care sa insoteasca persoanele nevazatoare sau slab vazatoare in activitatile pe care le desfasoara.

Printre keynote speakerii prezenti la eveniment au fost specialisti din mediul de business romanesc, dar si specialisti recunoscuti pe plan international precum: Flaviu Cicirean – Entrepreneur, Creative Director, Branding Expert – Brand Minds & Brand Emotion, Daniela Stoian – Director General Adjunct  impreuna cu Catalin Robert Ana –  Formator si Business Development Manager Wellington, Rick Yvanovich – CEO & Founder TRG International, Mihail Pricop – Training Manager and Philosophical Counselor – Autonom Group, Aurelian Ciocan, Profesor de public speaking si dictie, fondator al Media Training si Scolii de dictie, Pedro Pinto, Director of Operations, Corpo Santo Hotel, Tracie Sponenberg – Global Speaker on HR, Leadership, Technology and Business – Chief People Officer of The Granite Group, Perry Timms – Founder&CEO PTHR si Adrian Marius Dobre – General Director, National Company Unifarm.

Am avut si cateva premiere anul acesta. Una dintre ele a fost un nou format al panel-urilor cu care am obisnuit participantii, mai interactiv si mai captivant. Trei teme importante au adus in fata specialisti din domeniul HR. In panelul de „Tehnologia la locul de munca” Ovidiu Birsa – Comercial Director, Edenred Romania si Benefit Systems, Aurelian Chitez – Director of Sales alaturi de Mihaela Colesnic – Tax & Legal Manager Romanian Software, Mihai Gavan – Global Strategic Alliances Director TotalSoft, Ovidiu Teodorescu – CEO UCMS by AROBS au discutat despre impactul tehnologiei in domeniul resurselor umane. Un alt panel a fost cel de ”Modele de cariera si coaching” unde Diana Cicirean – career coach, Future Career,  Simona Popovici – HR Executive Director, Renault si Desiree Diaconescu – HR Vice President, Tuborg au discutat despre cariera, viitor, dezvoltarea si orientarea profesionala a studentilor si tinerilor adulti. Ultimul panel interactiv a fost ”Noua era a muncii” unde Oana Piticas – Counsel, Employment & White Collar Crime Practice Coordinator Romania, Noerr, Ciprian Babita – Writer and Producer, Founder &CEO Interbabis si Kronsit, Emilia Stroe – HR Director, Sphera Franchise Group au adus in prim-plan importanta adaptabilitatii organizationale, inovatiei si cunostintelor juridice in fata schimbarilor rapide din lumea muncii.

In concluzie, lumea HR este in continua miscare si avem nevoie sa fim atenti la noi, la cei din jur, la felul in care percepem lumea, avem nevoie sa ne jucam si sa ne conectam real unul la celalalt. Transformarea business-ului incepe cu transformarea personala. Transformarea lumii exterioare incepe cu transformarea lumii interioare.

Incheiem aceasta conferinta cu increderea ca fiecare participant a plecat inspirat si motivat sa-si continue drumul cu pasiune si determinare, devenind astfel arhitectul propriei reusite in viata.

Evenimentul a fost moderat de Simona Taranu, TV Presenter si Constantin Opris, Business Journalist.

Parteneri ai evenimentului:

Brand Minds, Wellington, Autonom, Tuborg, Sphera Francise Group, Romanian Software, Total Soft, Edenred, Exim Banca Ramaneasca, Polipol Mobila, Kiss FM, UCMS by AROBS, Kronsit, Target Executive Search, Kirchhoff Automotive, Noerr, Charging Partner, Dima Consulting, Macromex, Florariile Magnolia, Libraria St.O. Iosif, Creator, Active Travel, Yolans, Gyermelyi, Industrial Parc Brasov, Harmopan, Sabon, Time to Coffee Brasov, Wedas, Heidi, Industry Tomorrow, M&M Express, Niran, Cornescu Dent, Ropharma, AHK – Camera de Comert si Industrie Romano- Germana, Camera de Comert si Industrie Brasov, Scoala de Dictie si Media Training.

Parteneri media ai evenimentului:

Ejobs, 4Career, Learn&Go, La pas prin Brasov, News Brasov, Portal HR, PR Wave, Monitorul Expres, AFSRU – Asociatia furnizorilor de servicii de resurse umane, Fundatia Leaders, Bursa, Antreprenor in Romania, Business Mind, Club Economic, Club Antreprenor.ro, Transilvania Business, Economistul, Events Max, Global HR Manager, Jurnalul de Afaceri, MATEK, Risco, Mamprenoare, Portal Management, Serach HR, Romania Durabila, Rentrop&Straton, Repatriot, Media Production Brasov.

Designul grafic al evenimentului realizat de Doru Fediuc Design.

Pentru mai multe detalii despre eveniment va rugam accesati pagina:

https://everythinghr.live/2024/