Home Topics Comunicate de presa Conferinta Finala Proiect Fit-to-NZEB, 11 iunie 2019, Bucuresti
Conferinta Finala Proiect Fit-to-NZEB, 11 iunie 2019, Bucuresti

Conferinta Finala Proiect Fit-to-NZEB, 11 iunie 2019, Bucuresti

0

Marti, 11 iunie 2019 la Bucuresti, va avea loc Conferinta Finala Nationala a Proiectului Fit-to-NZEB: Scheme de instruire inovative pentru renovarea cladirilor la nivel nZEB (www.fit-to-nzeb.com).

Proiectul Fit-to-NZEB este finantat prin Programul Uniunii Europene pentru cercetare si inovare Orizont 2020 in temeiul acordului de grant nr. 754059 si are ca scop cresterea competentelor si aptitudinilor profesionistilor din domeniul constructiilor prin programe de formare profesionala care vor contribui la calitatea lucrarilor de renovare energetica a cladirilor.

Proiectul este implementat in Romania de catre: Clusterul pentru promovarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) in Romania – pRO-nZEB (www.pro-nzeb.ro), INCD URBAN-INCERC (www.incd.ro) si Colegiul Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice „I.N.Socolescu” din Bucuresti (www.colegiulionsocolescu.ro).

In cadrul conferintei vor fi prezentate rezultatele obtinute in proiectul Fit-to-NZEB si vor fi discutate nevoile, cerintele, barierele si viziunea in realizarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) precum si modalitati de parteneriat viitoare.

Evenimentul se va desfasura in intervalul orar 09:00-16:00, la sediul INCD URBAN-INCERC din Sos. Pantelimon, nr. 266, sector 2, Bucuresti.

Au fost invitati si sunt asteptati sa participe la eveniment: reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, arhitecti si proiectanti, auditori energetici, firme de constructii, producatori si furnizori de materiale pentru constructii si sisteme, reprezentanti ai invatamantului profesional si tehnic, universitati si institute de cercetare, asociatii de proprietari dar alte persoane interesate de implemetarea cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero in Romania.

Pentru informatii suplimentare si inregistrare contactati nzeb@bdgroup.ro

le-dysfunction_online-shop/">online shop vacuum treatment for erectile dysfunction