Home Topics Comunicate de presa Colliers International isi consolideaza echipa locala de leadership
Colliers International isi consolideaza echipa locala de leadership

Colliers International isi consolideaza echipa locala de leadership

0

Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania si-a marit echipa de leadership cu cinci noi Parteneri. Laurentiu Duica (Head of Industrial Agency), Simina Niculita (Head of Retail Agency), Sebastian Dragomir (Head of  Office Advisory), Raluca Buciuc (Head of  Valuation Services) si Octavian Trofin (Head of Operations) au fost promovati ca Parteneri incepand cu data de 1 noiembrie. Directorii celor cinci departamente se alatura lui Laurentiu Lazar, Managing Partner, si Stefaniei Baldovinescu, Senior Partner in cadrul Colliers.

Succesul unei echipe se bazeaza pe spiritul si implicarea activa a fiecaruia, pe rezultatele obtinute impreuna, pe sentimentul de apartenenta, pe incredere si placerea de a construi impreuna. Este atat de important sa reusesti sa creezi si sa dezvolti acel nucleu de oameni aliniati ca viziune si scop, cu care sa poti infrunta orice provocare, care pot la randul lor sa uneasca intregul grup, in primul rand, si apoi sa creasca business-ul”, a declarat Laurentiu Lazar, Managing Partner al Colliers International Romania.

„La Colliers am pretuit mereu colaborarea si legaturile stranse intre noi, educatia si placerea de a veni la serviciu, iar colegii mei au dovedit de-a lungul timpului ca sunt adanc ancorati in aceste valori. Numirea lor ca Parteneri valideaza, pe langa experienta si reusitele lor in piata imobiliara, increderea in abilitatea lor de a forma atat oameni cat si specialisti, impreuna cu care sa trecem la nivelul urmator”, a adaugat Laurentiu Lazar.

„Extinderea parteneriatului nostru in Romania este un pas natural in cresterea culturii si a business-ului de exceptie pe care le-am construit. Cunoscandu-i pe fiecare dintre Partenerii noi de cativa ani, sunt incantat din punct de vedere personal si profesional sa fac acest anunt. A deveni Partener arata, pe de o parte, angajamentul si increderea pe care atat compania, cat si liderii le au unii fata de ceilalti si, pe de alta parte, succesul constant al business-ului din Romania”, a declarat Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets, Europa Centrala si de Est.

Echipa extinsa se va axa pe evolutia activitatii comerciale a firmei, cu accent pe dezvoltarea culturii interne, urmarind, totodata, indeplinirea obiectivelor companiei.

Colliers a inregistrat rezultate foarte bune anul trecut si are toate sansele sa incheie un 2019 cel putin la fel de bun. Astfel, numirea celor cinci noi Parteneri vine ca un vot de incredere din partea biroului regional in intreaga noastra echipa, in viziunea noastra si in planul nostru pe termen lung”, a incheiat Laurentiu Lazar.

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare si al managementului investitiilor. Cu operatiuni in 68 de tari, cei 14.000 specialisti intreprinzatori lucreaza impreuna pentru a oferi consultanta si servicii de specialitate pentru a maximiza valoarea proprietatii pentru chiriasi, proprietari si investitori. Timp de peste 20 de ani, echipa noastra experimentata de management, care detine peste 40% din capitalul nostru, a oferit actionarilor cele mai mari randamente anualizate din industrie. In 2018, veniturile corporate au fost de 2,8 miliarde de dolari (3,3 miliarde de dolari inclusiv afiliatii), cu active gestionate de peste 26 miliarde de dolari. Pentru mai multe detalii despre Colliers International puteti accesa Colliers.com sau ne puteti urmari pe Facebook, LinkedIn, Instagram si Twitter (@Colliers_EMEA).

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Adina Harabagiu
Email : adina.harabagiu@colliers.com
Phone : +40 752 845 634