Home Topics Companii Colliers International il numeste pe Kevin Turpin Director Regional al diviziei de Research pentru tarile din Europa Centrala si de Est
Colliers International il numeste pe Kevin Turpin Director Regional al diviziei de Research pentru tarile din Europa Centrala si de Est

Colliers International il numeste pe Kevin Turpin Director Regional al diviziei de Research pentru tarile din Europa Centrala si de Est

0

Compania de consultanta imobiliara Colliers International a anuntat numirea lui Kevin Turpin in functia de Director Regional al diviziei de Research pentru tarile din Europa Centrala si de Est. Acesta a preluat noul rol de la 1 octombrie si va lucra din Praga.

In noua sa functie, Kevin va urmari cresterea platformei de research pe care Colliers a dezvoltat-o in ultimii ani, atat la nivel regional, cat si la nivel local. Pe langa punctarea noutatilor si tendintelor, el se va concentra si pe analizele prospective ale pietei si pe integrarea dinamicilor din plan macroeconomic, politic si social in evolutia pietei imobiliare. Kevin va avea un rol activ in gestionarea echipelor locale de research pentru a asigura prezentarea celor mai noi si valoroase informatii din fiecare piata.

Numirea lui Kevin in cadrul companiei noastre aflate in crestere este cea mai recenta dintr-o serie de miscari strategice menite sa intareasca business-ul Colliers in regiunea Europei Centrale si de Est. Experienta, relatiile cu clientii si buna cunoastere a contextului regional ne vor ajuta sa oferim in continuare clientilor nostri informatii de cea mai inalta calitate”, a declarat Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets CEE, Colliers International.

Kevin lucreaza pe piata imobiliara comerciala de peste 20 de ani. El se alatura echipei Colliers plecand de la sediul JLL din Praga, unde a fost Head of Research & Strategy CEE, reprezentand regiunea Europei Centrale si de Est in EMEA Research Board. Anterior, Kevin a lucrat in consultanta HR, in IT si in sectorul public, unde a castigat experienta internationala valoroasa lucrand cu oameni, tehnologie, afaceri si finante.

„Atragerea talentelor de top, asa cum este Kevin, este o dovada clara a planului nostru de crestere si de imbunatatire a continutului de research pe care il oferim clientilor”, a continuat Damian Harrington, Director, Head of EMEA Research, Colliers International. „Expertiza lui Kevin vine in completarea activitatii echipei noastre de research si va asigura faptul ca vom putea oferi perspective inovatoare si provocatoare pentru a contribui la dezvoltarea strategiilor clientilor la nivel local si international.”

„In calitate de analist, sunt interesat de toate aspectele pietei imobiliare si de modul in care ea functioneaza sau va functiona, avand in vedere numeroasele provocari care ne asteapta”, a adaugat Kevin Turpin, Director Regional al diviziei de Research pentru tarile din Europa Centrala si de Est. „Pentru orice client care dezvolta, ocupa sau investeste in bunuri imobiliare, studiile consistente de piata si perspectivele asupra acesteia sunt esentiale pentru luarea deciziilor corecte. Astept cu nerabdare sa colaborez atat cu clientii nostri, cat si cu echipele Colliers din toata regiunea.”

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare si al managementului investitiilor. Cu operatiuni in 68 de tari, cei 14.000 specialisti intreprinzatori lucreaza impreuna pentru a oferi consultanta si servicii de specialitate pentru a maximiza valoarea proprietatii pentru chiriasi, proprietari si investitori. Timp de peste 20 de ani, echipa noastra experimentata de management, care detine peste 40% din capitalul nostru, a oferit actionarilor cele mai mari randamente anualizate din industrie. In 2018, veniturile corporate au fost de 2,8 miliarde de dolari (3,3 miliarde de dolari inclusiv afiliatii), cu active gestionate de peste 26 miliarde de dolari. Pentru mai multe detalii despre Colliers International puteti accesa Colliers.com sau ne puteti urmari pe Facebook, LinkedIn, Instagram si Twitter (@Colliers_EMEA).

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
Adina Harabagiu
Email : adina.harabagiu@colliers.com
Phone : +40 752 845 634