Home Topics Comunicate de presa Colliers administreaza Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska in Bucuresti
Colliers administreaza Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska in Bucuresti

Colliers administreaza Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska in Bucuresti

0

Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania a fost desemnata sa ofere servicii de property management pentru prima cladire de birouri a Equilibrium, dezvoltata de Skanska in Capitala, in toamna anului trecut. Acesta este al doilea mandat obtinut de Colliers din partea echipei Skanska, el ducand portofoliul total administrat de companie la aproape 530.000 mp de spatii industriale si de birouri.

Proiectul Equilibrium este localizat intr-un pol consacrat de birouri al Bucurestiului – zona Floreasca-Barbu Vacarescu. Prima cladire are o suprafata inchiriabila de 20.800 mp, iar impreuna cu a doua faza a proiectului, intregul complex va avea o suprafata inchiriabila de 40.700 mp. Certificata LEED Platinum, cladirea este echipata cu sisteme HVAC de inalta eficienta, asociate cu controale inteligente ce reduc consumul de energie al cladirii, oferind in acelasi timp diverse facilitati care fac ca timpul petrecut aici sa fie cat mai placut, atat pentru chiriasi cat si pentru vizitatori.

Gandit inca din fazele initiale de proiectare ca un spatiu in care angajatii companiilor chiriase au posibilitatea de a se conecta la nivel personal si profesional, Equilibrium vine cu un concept si cu un design aparte pentru zona Floreasca-Barbu Vacarescu. Preluarea administrarii unui astfel de proiect continua linia trasata de echipa noastra de property management in directia crearii si cresterii comunitatilor din cladirile de birouri, pentru ca angajatii sa fie cat mai inspirati sa isi atinga potentialul maxim”, a declarat Oana Adjudeanu, Deputy Head of Property Management in cadrul Colliers.

Birourile Equilibrium ofera un mix unic de spatii verzi pentru recreere, mobilier urban modern si hub-uri de intalnire. Exista conexiune wireless in toate zonele si functii inovatoare de sustenabilitate, cum ar fi calculul amprentei de carbon, tabloul de consum de energie si statii de incarcare pentru masini electrice.

Proiectul ofera un spatiu de lucru motivant, flexibil si personalizabil, asigurand mult aer proaspat si lumina naturala. Abordarea este foarte mult centrata pe latura umana: asa cum o arata si numele, complexul va oferi angajatilor posibilitatea de a dezvolta si de a mentine un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Totodata, notiunea traditionala de „spatiu de lucru” se transforma sub design-ul viu ce reimprospateaza aspectul general al spatiului urban din apropiere.

Skanska a transformat un teren industrial intr-o cladire de birouri certificata LEED Platinum. Este de fapt prima cladire Skanska Romania care a atins acest nivel de certificare iar unul dintre motivele pentru care sunt extrem de mandru de intreaga echipa de la Equilibrium este implicarea, energia si dorinta de care au dat dovada in realizarea acestui obiectiv. Prin Equilibrium1 am reusit sa redam comunitatii un spatiu care nu era nici functional, nici estetic. Ne bucuram sa vedem astazi aici hub plin de viata, cu o energie frumoasa si, in acelasi timp, o cladire de birouri conceputa sa functioneze la o eficienta maxima, mai ales ca mixul dintre inspiratie si eficienta este exact ceea ce cauta angajatul modern. Prin urmare, ne bazam pe colaborarea si implicarea celor de la Colliers International Romania in mentinerea si dezvoltarea comunitatii din Equilibrium, avand in vedere ca impartasim aceleasi obiective pentru chiriasii nostri”, a declarat Razvan Enache, Project Manager Skanska Property Romania.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relatia dintre proprietar, furnizori si chiriasi actuali sau potentiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar, precum si consultanta pentru crearea de comunitati la nivel de proiect.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Stefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri detinut de Adam America, Allianz Office Building Brasov si Vox Technology Park din Timisoara, precum si trei parcuri industriale in Timisoara, Brasov si Arad si parcul industrial ELI Park 1 dezvoltat de Element Industrial in nordul Capitalei.

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare si al managementului investitiilor. Cu operatiuni in 68 de tari, cei 14.000 specialisti intreprinzatori lucreaza impreuna pentru a oferi consultanta si servicii de specialitate pentru a maximiza valoarea proprietatii pentru chiriasi, proprietari si investitori. Timp de peste 20 de ani, echipa noastra experimentata de management, care detine peste 40% din capitalul nostru, a oferit actionarilor cele mai mari randamente anualizate din industrie. In 2018, veniturile corporate au fost de 2,8 miliarde de dolari (3,3 miliarde de dolari inclusiv afiliatii), cu active gestionate de peste 26 miliarde de dolari. Pentru mai multe detalii despre Colliers International puteti accesa Colliers.com sau ne puteti urmari pe Facebook, LinkedIn, Instagram si Twitter (@Colliers_EMEA).

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Colliers International, Adina Harabagiu
Email : adina.harabagiu@colliers.com
Phone : +40 752 845 634