Home Topics Comunicate de presa Colliers administreaza birourile The Office din Cluj-Napoca, detinute de catre Dedeman. Portofoliul de birouri administrat in orasele regionale depaseste 100.000 mp
Colliers administreaza birourile The Office din Cluj-Napoca, detinute de catre Dedeman. Portofoliul de birouri administrat in orasele regionale depaseste 100.000 mp

Colliers administreaza birourile The Office din Cluj-Napoca, detinute de catre Dedeman. Portofoliul de birouri administrat in orasele regionale depaseste 100.000 mp

0

Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania a fost desemnata sa ofere servicii de property management pentru birourile The Office din Cluj-Napoca, detinute de catre Dedeman, lantul romanesc de magazine de bricolaj care in 2018 a marcat intrarea pe piata imobiliara prin achizitia proiectului de birouri The Bridge din Bucuresti. Astfel, portofoliul total administrat de Colliers ajunge la o suprafata de aproape 500.000 mp: 210.000 mp sunt aflati in afara Bucurestiului, din care peste 100.000 mp reprezinta doar birouri.

Echipa de property management a Colliers isi extinde activitatea in mod constant prin diversificarea serviciilor oferite si a portofoliului, pornind de la cladiri de birouri din Bucuresti spre spatii de birouri si industriale aflate in orase mari din tara, precum Brasov, Timisoara sau Arad. Colaborarea de lunga durata pe care am dezvoltat-o cu proprietarii ne-a dovedit ca si in centrele regionale exista un mare interes in ceea ce priveste calitatea administrarii unui proiect pentru a asigura o buna performanta a acestuia. Iar un proiect imobiliar performant aduce valoare adaugata atat pentru proprietar, cat si pentru regiunea sau orasul in care se afla”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management in cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.

„In acest context, The Office devine al patrulea proiect de birouri din afara Capitalei care intra in portofoliul administrat de Colliers, Cluj-Napoca devine al patrulea oras regional in care oferim astfel de servicii, iar divizia de property management a Colliers isi consolideaza pozitia de top pe o piata care se dezvolta din ce in ce mai rapid la nivel national. Portofoliul de birouri pe care il administram creste acum la un total de 370.000 mp, din care 270.000 mp de birouri in Bucuresti si usor peste 100.000 mp de birouri in afara acestuia”, a adaugat Oana Adjudeanu.

Complexul de birouri The Office este localizat in centrul orasului Cluj-Napoca, unul dintre cele mai dinamice orase regionale din tara. Cele trei faze ale proiectului au fost finalizate in 2017, iar in decursul acestui an au fost achizitionate de catre Dedeman, cel mai mare business antreprenorial romanesc. Cu un concept arhitectural complex, zone verzi care stimuleaza creativitatea si cu o oferta variata de servicii – cafenele, restaurante, farmacie etc. – The Office ofera o experienta placuta tuturor angajatilor companiilor chiriase, fiind un adevarat standard pentru birouri de clasa A in regiunea Transilvaniei. De asemenea, complexul este certificat BREEAM Excellent, fiind primul complex de birouri din afara Capitalei care obtine acest nivel de certificare verde. Suprafata inchiriabila The Office de aproape 64.000 mp este ocupata in totalitate de firme din industria IT&C sau servicii.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relatia dintre proprietar, furnizori si chiriasi actuali sau potentiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar, precum si consultanta pentru crearea de comunitati la nivel de proiect.

Portofoliul total administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Bridge, Hermes Business Campus, Stefan cel Mare Building, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Phoenix Tower si Construdava, Airport Smart Offices, Domenii Offices, Jules Michelet Office Building, Casa Mosilor Office Building, Allianz Office Building Brasov si Vox Technology Park din Timisoara, precum si trei parcuri industriale in Timisoara, Brasov si Arad.

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare si al managementului investitiilor. Cu operatiuni in 68 de tari, cei 14.000 specialisti intreprinzatori lucreaza impreuna pentru a oferi consultanta si servicii de specialitate pentru a maximiza valoarea proprietatii pentru chiriasi, proprietari si investitori. Timp de peste 20 de ani, echipa noastra experimentata de management, care detine peste 40% din capitalul nostru, a oferit actionarilor cele mai mari randamente anualizate din industrie. In 2018, veniturile corporate au fost de 2,8 miliarde de dolari (3,3 miliarde de dolari inclusiv afiliatii), cu active gestionate de peste 26 miliarde de dolari.

Mai multe detalii despre Colliers International pe www2.colliers.com/en-ro, Facebook, LinkedIn si Instagram.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Adina Harabagiu
Marketing Specialist
Email: adina.harabagiu@colliers.com
Telefon: +40 752 845 634