Home Topics Comunicate de presa Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert sunt noii chiriasi ai P3 Bucharest A1
Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert sunt noii chiriasi ai P3 Bucharest A1

Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert sunt noii chiriasi ai P3 Bucharest A1

0

P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, a semnat noi contracte de inchiriere cu doua companii de renume: Coca-Cola HBC Romania si Mobexpert. Suprafata totala inchiriata de cele 2 companii in parcul P3 Bucharest A1 este de 5.000 m2.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, spune: „Ne bucura faptul ca aceste companii au ales sa-si dezvolte afacerile in parcul nostru logistic. Acest lucru ne demonstreaza inca o data ca P3 Bucharest A1, cu locatia lui excelenta si accesul facil de pe autostrada A1 la km 13, este un parc logistic preferat de brandurile renumite. Ne straduim sa le oferim clientilor nostri experiente de clasa A, atat prin spatiile pe care le inchiriem, cat si prin serviciile oferite. Prin constructia proiectului multifunctional pe care il vom finaliza in Q4 2019 dorim sa venim in intampinarea provocarilor cu forta de munca ale chiriasilor din parc, cat si a nevoilor angajatilor lor. Astfel parcul nostru va deveni cel mai complex parc logistic din Bucuresti cu terminal de cale ferata, statie de inalta tensiune, hostel si cantina”.

Coca-Cola HBC Romania este una dintre companiile care va ocupa un spatiu in depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din Bucuresti, spatiu in care va depozita vitrine frigorifice. Compania este prezenta in Romania de peste 27 de ani, are 1.500 de angajati si 3 fabrici, fiind lider in industria locala de bauturi si in sustenabilitate, precum si cel mai mare exportator de bauturi de pe plan local. Coca-Cola HBC Romania face parte din Coca-Cola HBC Group, unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai The Coca-Cola Company, cu operatiuni in 28 de tari.

Jevgeni Rudkovski, Country Supply Chain Manager, Coca-Cola HBC Romania, declara: “Crestem alaturi de partenerii nostri si vrem sa generam mai multa valoare adaugata in relatia cu acestia, facem eforturi sa optimizam lantul nostru de aprovizionare si distributie prin integrarea si promovarea celor mai bune solutii pe acest segment. Pentru a fi mereu alaturi de clientii si consumatorii nostri, cautam parteneri de incredere, iar P3 Logistic Parks este in prezent unul dintre acestia. Am ales acest parc logistic pentru ca am apreciat facilitatile oferite ce creaza un mediu placut pentru echipa noastra. Am apreciat totodata echipamentele de ultima generatie ale spatiului de stocare si, bineinteles, locatia, intrucat accesul usor si rapid este esential pentru a asigura cele mai bune servicii clientilor nostri in ceea ce priveste livrarea vitrinelor frigorifice si reactia rapida in situatii in care este nevoie de suport tehnic. Dincolo de aceste avantaje logistice, ne-am bucurat sa intalnim o echipa de profesionisti, deschisi si flexibili, comunicarea fiind un alt plus al colaborarii dintre cele doua companii”.

Depozitul 11 este una dintre cele mai noi cladiri din parc, finalizata in anul 2017 si dispune de peste 40.000 m2 de spatii de depozitare. Cladirea a fost construita la cele mai inalte standarde internationale de calitate si ofera reduceri ale costurilor operationale prin solutii tehnologice sustenabile.

Mobexpert, compania romaneasca cu reputatie in Europa pentru productia de mobila de cea mai inalta calitate, a inchiriat un spatiu in depozitul 2. Acest spatiu va deservi ca depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari, iar clientii vor putea sa isi ridice mobila comandata din acest magazin sau online, direct din parcul P3 Bucharest A1. Mobexpert detine 26 de hipermagazine si magazine de mobila, 8 fabrici si doua platforme logistice moderne si este intre primele douasprezece intreprinderi europene din industria mobilei.

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifunctional din Bucuresti, avand 380.000 m2 dezvoltati, care cuprind 14 depozite, si teren care permite construirea a inca 100.000 m2 de spatii, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centura extinsa a Bucurestiului si ofera acces rapid catre toate partile capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.

Pentru mai multe informatii:

Ana-Maria Godja, The Public Advisors
Tel: +40 0733.300.753, E-mail: anamaria.godja@publicadvisors.ro