Home Topics Comunicate de presa Cine sunt primii speakeri straini confirmati la Tomorrow@Work?
Cine sunt primii speakeri straini confirmati la Tomorrow@Work?

Cine sunt primii speakeri straini confirmati la Tomorrow@Work?

0

Companiile se straduiesc sa construiasca strategii si o traiectorie pentru performanta la nivel organizational, unde intervine rolul departamentului de HR. Suntem in mijlocul celei de-a patra revolutii industriale, campul de munca este intr-o continua schimbare, iar o strategie digitalizata a departamentului de resurse umane ofera posibilitatea de a modela viitorul business-ului.
Vorbim despre automatizare si viitorul din campul muncii, despre schimbare si adaptarea organizatiei la schimbare, despre cum noile generatii si evolutia tehnologica vor contura noi cerinte pe piata muncii. La Tomorrow@Work specialistii din domeniul resurselor umane vor dezbate provocarile cu care se confrunta industria in prezent, dar si pe cele preconizate in viitor, vor raspunde intrebarilor si curiozitatilor si vor da curs celor mai interactive discutii din domeniu.

Robin Elis – Global Talent Acquisition Leader, PURATOS este lider global in achizitiile de talente si vine sa vorbeasca despre importanta identificarii nevoii de schimbare la nivel organizational si despre procesul de implementare a acesteia. Robin va pune accent pe schimbarea modelului de achizitie de talente si retentia acestora, avand o experienta internationala in domeniul achizitiilor de talente, cu o istorie demonstrata de a lucra in industria alimentara, farmaceutica, finante, IT si industria de inginerie industriala.

Sergio De La Calle Asensio este Head of Change Management & Adoption in HR Transformation la Telefonica si va vorbi despre cum transformam liderii in modele de urmat folosind instrumente digitale. Invitatul BusinessMark este de parere ca ‘societatile mari investesc mult capital pentru a implementa instrumente digitale, astfel incat sa poata evolua si sa usureze modurile de lucru….insa multi oameni nu profita din plin de aceste instrumente. Una dintre cauzele principale este profilul digital scazut al unor colective si faptul ca liderii de varf nu sunt modele pentru angajatii lor. Vom explora modul in care Telefonica promoveaza adoptarea tehnologica si umple decalajul generational pentru a incuraja managerii de rang inalt sa conduca prin exemplu.’
Pentru ca este un subiect intens dezbatut cu orice prilej, Tomorrow@Work va aborda arta leadership-ului si principiile unui lider in 2019 alaturi de Andre de Wit – Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM, prezent a doua oara la conferintele BusinessMark. Andre crede ca succesul este definitia imbinarii unei strategii bune cu un model de leadership aplicat corect. In acest discurs, invitatul BusinessMark va sublinia necesitatea unei strategii de leadership si va arata care sunt elementele definitorii pentru o astfel de strategie.

Ruud Rikhof este Managing Partner la KENNEDYFITCH, avand o experinta de peste 30 de ani de experienta in companii precum IBM, Novartis, Bristol-Myers Squibb. In afara de cercetari, publicatii si speech-uri cu privire la viitorul resurselor umane, viitorul muncii si experienta angajatilor, acesta a sponsorizat, de asemenea, un studiu premiat cu privire la investitiile in capitalul uman in industria de capital privat si a co-autorizat cercetarea privind agilitatea de invatare. Ruud Rikhof va aborda aspecte prezente si viitoare despre cum modelele strategice de HR traditionale au nevoie de ajustari si schimbari aliniate cu noile cerinte din piata.

Iata si ce alte teme de discutie vor fi dezbatute la Tomorrow@Work
Mai multe detalii despre conferinta Tomorrow@Work si modalitatea de inscriere puteti afla aici.

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de: Romanian Software, Signal Iduna.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM.

Eveniment organizat cu sustinerea:  BRCC, BCCBR, CCIRI, Zelist Monitor, Institutul De Marketing.

Parteneri media: Portal HR,  Jurnalul de Afaceri,  New Money, Manager Express, Financial Market, DeBizz, Transilvania Business, Market Watch, PRbox.ro, Signal ConnectCurierul Național, Portal Management, Antreprenor în România, MoneyBuzz, Social Media Romania, Global Manager, Administratie.ro, BirouInfo.ro, Depozitinfo.ro, InfoOradea, Rbe Connect, Monitorul de Făgăraș, Spatiul Construit, MATEK, Revista Bulevard, Iqads, Smark, Clujul de buzunar, Business24, Ziare.com, Piata Trade Services, Financiarul.ro, Administratie.ro, Inturda, PR Wave, Business Press, JobZZ.ro.