Home Topics Companii CESAROM® ofera posibilitatea de a comanda de acasa gresie si faianta
CESAROM® ofera posibilitatea de a comanda de acasa gresie si faianta

CESAROM® ofera posibilitatea de a comanda de acasa gresie si faianta

0

Producatorul local de placi ceramice sustine modificarea conditiilor de deplasare in urmatoarea perioada, pentru a include si magazinele de materiale de constructii

 

CESAROM®, leaderul pietei romanesti de gresie si faianta, s-a adaptat rapid la contextul social actual si ofera romanilor posibilitatea de a comanda online placile ceramice fabricate la Cluj-Napoca. Initiativa companiei Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM®, are ca scop si sustinerea magazinelor de materiale de constructii in aceasta perioada in care clientii nu se pot deplasa la punctele de vanzare clasice.

Astfel, clientii isi pot selecta online de pe cesarom.ro produsele dorite, urmand ca lista de gresie si faianta necesare sa fie directionata de catre echipa CESAROM® catre partenerii sai, care ofera si posibilitatea livrarii la domiciliu. Totodata, clientii beneficiaza de un calculator online de placi ceramice pentru a-si calcula cantitatile necesare, precum si de consultanta telefonica din partea partenerilor companiei.

Potrivit companiei, in contextul restrictiilor actuale, din ce in ce mai multi romani profita de timpul petrecut acasa pentru a-si renova locuintele sau pentru a derula mici proiecte de reparatii. Astfel, solutia de comanda online va facilita accesul clientilor la placile ceramice CESAROM®, prin intermediul partenerilor din intreaga tara.

„Totodata, alaturi de alte companii implicate in industria constructiilor, sustinem introducerea optiunii de cumparaturi de materiale de constructii in declaratia pe propria raspundere privind motivele deplasarii, ca o solutie de sprijin a uneia dintre cele mai importante industrii din Romania. In cazul placilor ceramice, magazinele de bricolaj si cele specializate raman punctele principale de vanzare pentru acest tip de produse”,   a declarat Petrisor Grindeanu, Director General al SANEX S.A.

 

Despre CESAROM

CESAROM®, leaderul pietei romanesti de gresie si faianta este unul dintre brandurile cu traditie din Romania, avand o istorie de aproape 60 de ani. CESAROM® se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger GmbH, leader in productia europeana de placi ceramice (gresie, faianta si decoruri ceramice).

In prezent, capacitatea totala de productie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridica la peste 8 milioane de metri patrati anual, SANEX SA comercializand o gama variata de modele de gresie, faianta si placi decor. Toate colectiile CESAROM® pot fi vizualizate pe www.cesarom.ro.