Home Topics Comunicate de presa Cel mai mare centru de asistenta Uber pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est: CBRE GWS a furnizat servicii complete Design & Build, ca antreprenor general
Cel mai mare centru de asistenta Uber pentru soferi si curieri  din Europa Centrala si de Est: CBRE GWS a furnizat servicii complete Design & Build, ca antreprenor general

Cel mai mare centru de asistenta Uber pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est: CBRE GWS a furnizat servicii complete Design & Build, ca antreprenor general

0

Divizia CBRE Global Workplace Solutions (GWS), parte a CBRE, liderul global al pietei de consultanta imobiliara, a actionat ca antreprenor general pentru cel mai important centru de suport pentru soferi parteneri si curieri din Europa Centrala si de Est  inaugurat de compania de ride – sharing Uber in nordul Capitalei.

Noul centru de asistenta pentru partenerii Uber din Bucuresti este amplasat in parcul de birouri Conect Business Park, din zona Pipera si ocupa o suprafata de aproximativ 320 de metri patrati, devenind un spatiu flagship, cu o capacitate maxima de a deservi pana la 2.500 de soferi si curieri saptamanal. In calitate de antreprenor general, CBRE GWS a furnizat servicii complete Design & Build, asigurand un proiect la cheie in termen record de doar o luna, de la planificarea spatiului si pana la amenajarea sa in cele mai mici detalii.

Ne onoreaza increderea acordata de Uber, care ne-a incredintat adaptarea conceptului si designul pentru acest birou reprezentativ, precum si implementarea sa. Cu atat mai mult cu cat se muleaza perfect pe domeniul de activitate al CBRE Global Workplace Solutions, prin care asiguram proiecte integrate la cheie din postura de contractor general. Parteneriatul pentru centrul de suport din Bucuresti reprezinta o premiera in Europa, din perspectiva colaborarii Uber – CBRE, fiind primul proiect de acest tip realizat in parteneriat de catre companiile noastre”, a declarat Ionut Sebastian Vasiu, Head of Principal Contracting Department in cadrul CBRE GWS Romania.

Centrul de suport pentru parteneri a fost dezvoltat conform  standardelor internationale Uber in materie de branding si design. Acesta include o zona ampla de receptie de tip open-space, unde partenerii Uber si Uber Eats se pot informa sau pot primi sprijin pentru rezolvarea diverselor probleme legate de aplicatie. In acest perimetru sunt dispuse birourile pentru consultanta ale expertilor Uber, precum si o zona de asteptare a soferilor si curierilor. Adiacent exista alte functiuni complementare, cum ar fi: sala de training, unde vor fi organizate diferite evenimente sau cursuri, precum si o zona in care angajatii Uber pot lua masa sau se pot relaxa.

Am gasit in CBRE un partener de incredere, care ne-a ajutat sa finalizam intr-un timp foarte scurt un proiect important pentru noi: cel mai mare centru de asistenta pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est. A fost un proiect complex, intrucat la Uber avem standarde globale stricte in ceea ce priveste designul si brandingul acestor spatii. Echipa CBRE a lucrat contra-cronometru pentru a le implementa in cele mai fine detalii”, a spus Andreea Ticarau, Head of Customer Support pentru Europa Centrala si de Est, Uber.

Viziunea CBRE GWS este sa ofere mai mult decat proiecte cu o estetica aparte si spatii de munca moderne, ci si de a creea in plus o experienta de lucru in sine pentru utilizatori, focusandu-se pe nevoile personalizate si specifice ale utilizatorilor. In acest fel, este  influentata direct si activ conturarea unei culturi organizationale sanatoase si durabile, prin dezvoltarea unor spatii cat mai functionale, inovative si ecologice – prietenoase cu oamenii si natura in aceeasi masura.

Serviciul Design & Build implica acoperirea tuturor proceselor si a activitatilor de planificare si executie din cadrul unui proiect de constructii, de la tema de proiect si pana la punerea in functiune, rezultand la final un proiect Turn-Key (la cheie). In cazul Uber, au fost integrate inclusiv conceptul si furnizarea de mobilier, precum si unele elemente de grafica si print si chiar amenajari florale de birou.

CBRE a implementat serviciul Design & Build pentru prima data in Romania in anul 2018, in  propriul birou, in care a integrat cele mai noi tendinte de Design & Build, imbinand tehnologia cu principiile de wellness si flexibilitate, precum aplicatia care masoara gradul de utilizare a diferitelor tipuri de spatii de lucru sau instrumentul de simulare a spatiilor care permite tururi virtuale de tip 2D si 3D. Prin acest tip de serviciu integrat, clientii pot beneficia de solutii personalizate, predate la cheie, in care toate responsabilitatile vizavi de predarea spatiului sunt asumate de prestator.

 Atentia acordata spatiului in care angajatii sau partenerii isi desfasoara activitatea este, de fapt, o dovada a atentiei acordate clientilor. Pentru companiile in care biroul este asemeni unui stup, avand un centru de suport sau o zona dedicata evenimentelor, spatiul capata un rol de reincarcare a bateriilor si totodata ofera posibilitatea de a cunoaste mai bine membrii echipei sau ceilalti parteneri, consolidand astfel comunitatea”, a explicat Tudor Ionescu, Senior Workplace Adviser, CBRE Romania.

Despre CBRE GWS

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, CBRE Global Workplace Solutions (GWS) are o echipa de peste 21.000 de profesionisti, deservind clienti din peste 81 de tari. In Romania, divizia CBRE Global Workplace Solutions (GWS)  este activa incepand cu anul 2015 si are in prezent o echipa de peste 100 de angajati, ingineri si tehnicieni, oferind servicii complete de facility management si project management, in calitate de antreprenor general, pentru chiriasi.

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 si S&P 500 cu sediul central in Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale si investitii in real estate din lume, pe baza veniturilor din 2018. Compania are peste 90.000 de angajati (fara a include afiliatii), raspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari si deserveste proprietari si chiriasi prin intermediul celor peste 480 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. In Romania, CBRE ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare de tranzactii si management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare, inchiriere de proprietati, consultanta strategica, vanzari de proprietati, servicii ipotecare si servicii de dezvoltare. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.cbre.ro.