Home Topics Comunicate de presa Cel mai important targ de profil din vestul tarii
Cel mai important targ de profil din vestul tarii

Cel mai important targ de profil din vestul tarii

0

Continua inscrierile pentru targul Confort Construct & Instal 2020

Targul international de constructii,  instalatii, mic mobilier, decoratiuni si energii regenerabile Confort Construct & Instal, a ajuns anul acesta la editia cu numarul 26. Evenimentul va fi organizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Aradin perioada 9–12 aprilie 2020, la complexul Expo Arad.

Eveniment dedicat interactiunii intre expozanti si vizitatori

Prezenta Dumneavoasta la Confort Construct & Instal 2020 este o dovada pentru vizitatori ca existati pe piata si ca sunteti un  partener viabil pentru incheierea unei afaceri. Contactul direct cu clientul, posibilitatea ca acesta sa vada produsul si sa solicite informatii, prezentarea avantajelor si compararea cu produse si servicii similare, obtinerea de informatii referitoare la asteptarile pe care le au clientii, sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le puteti obtine prin participarea la targ si care sa va diferentieze de concurenta.

Oferta bogata de produse si servicii

In cadrul targului vor fi expuse tehnologii si materiale de constructii folosite pentru proiectarea, constructia, renovarea sau modernizarea constructiilor civile si industriale, decoratiuni interioare si mic mobilier, instalatii sanitare, termice si electrice, echipamente de climatizare si conditionare a aerului, tehnologii si echipamente de producere apa calda si energie electrica din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii si echipamente de paza si protectie.

Sansa pentru noi oportunitati de afaceri

Confort Construct & Instal 2020 este o platforma dedicata antreprenorilor care produc, comercializeaza si presteaza serviciiin constructii, instalatii, decoratiuni interioare, energii neconventionale si celor din sectorul imobiliar.

Participarea cu un stand in cadrul targului ofera firmelor, indiferent de marimea acestora, sansa de a se prezenta vizitatorilor si de a arata ca au produse si servicii de calitate, de multe ori superioara celor oferite de magazinele de tipul DIY, o mai mare flexibilitatein relatia cu clientii si servicii post-vanzare, atuuri importante pentru castigarea increderii acestora si dezvoltarea portofoliului de clienti.

 

Va asteptam la 

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2020 – SA CONSTRUIM IMPREUNA

 

Persoana de contact:

Cimi ENACHE
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad
Tel: 0257.280 800 / Fax: 0257.254 200
Mobil: 0730.188 291
Email: cimi.enache@ccia-arad.ro