Home Topics Companii CBRE Romania o recruteaza pe Alexandra Baciu, cu experienta de 15 ani, in functia de Head of HR pentru echipa sa de 160 de persoane
CBRE Romania o recruteaza pe Alexandra Baciu, cu experienta de 15 ani, in functia de Head of HR pentru echipa sa de 160 de persoane

CBRE Romania o recruteaza pe Alexandra Baciu, cu experienta de 15 ani, in functia de Head of HR pentru echipa sa de 160 de persoane

0

CBRE, lider global si national al pietei de consultanta imobiliara, si-a extins echipa locala de management prin numirea Alexandrei Baciu in functia de Head of HR (People), incepand cu luna septembrie. Cu o experienta profesionala de 15 ani in domeniul resurselor umane, Alexandra va superviza strategia HR pentru cei 160 de angajati ai echipei CBRE Romania.

De-a lungul carierei sale, Alexandra a activat in domeniul HR (People) in cadrul mai multor organizatii si sectoare, cum ar fi electrocasnice, consultanta si Oil & Gas, atat din punct de vedere al clientului, cat si din al consultantului. Inainte de a se alatura echipei CBRE, Alexandra a lucrat ca HR Manager Romania si Bulgaria in Whirlpool Corporation. Anterior, a ocupat pozitiile de Consultant Senior Learning and Development in cadrul Vodafone, Consultant Change Management pentru EY Advisory si Consultant intern in IBM si OMV Petrom. Alexandra crede cu tarie in „service designul” functiei de HR, care combina interactiunea umana cu perspectiva business pentru a oferi angajatilor experiente pozitive si de impact.

„Esenta performantei incepe prin a ne dezvolta pe noi insine ca oameni si prin a oferi servicii de calitate in primul rand pentru viata noastra. Daca adaugam o gandire vizionara de business, un climat de lucru inspirational, o etica sanatoasa de coaching, cu o experienta pozitiva la locul de munca, obtinem baza pentru a construi continuu competente care sa asigure excelenta serviciilor fata de clientii nostri. CBRE este un brand cu un scop bine definit, care urmareste redimensionarea nu doar a serviciilor imobiliare, ci si a comunitatii de oameni care alcatuiesc brandul”, a declarat Alexandra Baciu, Head of HR (People), CBRE Romania.

CBRE activeaza pe piata din Romania din anul 2008, cand a preluat compania romaneasca Eurisko, fondata in 1997. In prezent, CBRE Romania detine peste 160 de angajati in Bucuresti si in orasele regionale precum Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Pitesti si Baia Mare. Compania ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare de tranzactii si management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare si consultanta strategica.

„Deseori spunem ca oamenii reprezinta cea mai importanta resursa a companiei, fara efortul de a dovedi acest lucru. Prefer faptele in locul cuvintelor si de aceea mizam pe o dinamica buna a echipei, ascultarea oamenilor si decizii indraznete. Piata de real estate este in continua transformare, iar mediul de lucru actual necesita un nou profil de experti pentru a depasi asteptarile clientilor”, a adaugat Razvan Iorgu, director general la CBRE Romania.

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 si S&P 500 cu sediul central in Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale si investitii in real estate din lume, pe baza veniturilor din 2018. Compania are peste 90.000 de angajati (fara a include afiliatii), raspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari si deserveste proprietari si chiriasi prin intermediul celor peste 480 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. In Romania, CBRE ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare de tranzactii si management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare, inchiriere de proprietati, consultanta strategica, vanzari de proprietati, servicii ipotecare si servicii de dezvoltare. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.cbre.ro.