Home Articole Casa in Liziera de Lac – solutia perfecta impotriva poluarii
Casa in Liziera de Lac – solutia perfecta impotriva poluarii

Casa in Liziera de Lac – solutia perfecta impotriva poluarii

0

In ziua de azi, devenim din ce in ce mai constienti de urmele adanci pe care umanitatea le lasa asupra planetei, intelegand mai bine ce inseamna sustenabilitatea si cum o putem integra in stilul nostru de viata. Este momentul sa actionam cat mai rapid si sa contribuim la schimbarea mentalitatilor si a comportamentelor oamenilor, dand un exemplu demn de urmat.

Dupa ce bifam pasi concreti in adoptarea unei conduite care sa manifeste respect si dragoste fata de resursele naturale, putem sa ne indreptam si catre alegerea unei case care sa fie in acceptanta cu natura, dar si cu dorinta noastra de a fi cat mai aproape de ea.

Probabil ca nu o data ai resimtit neplacerile cauzate de gradul ridicat de poluare (care atinge deseori cote alarmante) din capitala, simtind si mai acut nevoia de a respira aer curat si de a fi inconjurat de verdeata si de o comunitate cu care sa impartasesti aceleasi valori. Mediul in care ne dezvoltam are o importanta deosebita asupra felului in care ne comportam, dar si asupra sanatatii noastre. Cu atat mai mult cu cat suntem sau nu multumiti de modul de viata pe care il avem, acest lucru reflectandu-se in rutina noastra zilnica.

In Liziera de Lac, am creat un mini orasel avangardist, care sa aduca in centrul sau echilibrul intre necesitatile impuse de traiul in cotidian, la curent cu tot ce este nou si intre chemarea interioara de a ne conecta cu natura cat mai des posibil. Situat in imediata apropiere a padurii si a lacului Tataru, complexul este menit sa te tina cat mai departe de poluarea, de agitatia si aglomeratia specifice orasului. Pe langa faptul ca aici exista statii de monitorizare si testare permanenta a calitatii aerului, viziunea pe care se bazeaza crearea acestui ansamblu rezidential este aceea de a folosi responsabil resursele planetei. Aici ne referim, in mod special, la energia solara, intrucat exista 12ha de panouri solare pentru intregul proiect, colectarea apelor uzate/provenite din precipitatii, precum si tratarea apelor potabile si uzate, pentru refolosirea lor ulterioara in diverse scopuri.

In aceeasi nota a grijii si iubirii fata de natura, vei fi bucuros sa-ti desfasori activitatile implinitoare, in cadrul celor 13ha de padure, transformate in parc natural, dar si in apropierea lacului Tataru, atent amenajat si conservat. Mai mult decat atat, te poti lasa vrajit de frumusetile nesfarsite ale imprejurimilor, pedaland pe pistele de bicicleta amenajate in cadrul celor 52% spatii verzi din aria in care se afla casele din Lizierei de Lac.

Vino si exploreaza locul in care iti poti incepe o viata noua, avand o perspectiva fresh asupra oportunitatilor de care poti profita din casa ta din Liziera. Alege-ti dintre acele case de vanzare langa Bucuresti si da-ti un restart de care sa se bucure intraga ta fiinta, alaturi de cei dragi ai tai! Intr-un astfel de mediu, compus din casa propriu-zisa, terasa, curtea privata si spatiile dedicate foarte ofertante, iti vei redescoperi apetitul pentru placerile mici dar vitale ale vietii, punand inceput bun in ceea ce inseamna un stil de viata autentic si asumat!