Home Articole Instalatii Electrice, Automatizari, IT Camere de tip bullet de inalta performanta, pentru supraveghere la o rezolutie de 4 MP cu zoom de 32x
Camere de tip bullet de inalta performanta, pentru supraveghere la o rezolutie de 4 MP cu zoom de 32x

Camere de tip bullet de inalta performanta, pentru supraveghere la o rezolutie de 4 MP cu zoom de 32x

0

Bucuresti – Axis Communications a anuntat lansarea unei serii noi de camere de tip bullet de noua generatie: seria AXIS Q18. Aceasta include doua camere de inalta performanta si ofera o calitate exceptionala a imaginii cu o rezolutie de pana la 4 MP, o frecventa a cadrelor de 90 fps si un zoom optic de 32x pentru detalii excelente indiferent de distanta. Camerele dispun, de asemenea, de o unitate de procesare cu invatare profunda, oferind oportunitati unice de analiza bazata pe invatarea profunda.

AXIS Q1805-LE ofera o calitate exceptionala a imaginii la o rezolutie de 2 MP, in timp ce AXIS Q1806-LE ofera o rezolutie de 4 MP. In plus, datorita tehnologiei OptimizedIR, camerele realizeaza inregistrari clare si detaliate in conditii de intuneric deplin la o distanta de pana la 100 m, fara a necesita iluminare suplimentara. Datorita tehnologiilor Lightfinder 2.0 si Forensic WDR de care dispun, aceste camere ofera culori reale si detalii excelente in conditii de luminozitate dificile sau de semi-intuneric. De asemenea, modelul AXIS Q1805-LE dispune de stabilizare electronica (EIS) care garanteaza obtinerea de imagini stabile in pofida vibratiilor. In plus, AXIS Q1806-LE integreaza un modul de stabilizare optica a imaginii (OIS).

Aceste camere de inalta performanta sunt construite pe baza cipului ARTPEC 8 si includ o unitate de procesare cu invatare profunda, pentru imbunatatirea capacitatilor de procesare. Acest lucru permite colectarea si analizarea mai multor date ca oricand – la marginea retelei. De asemenea, modelele ofera metadate valoroase care faciliteaza utilizarea rapida, usoara si eficienta a capabilitatilor de cautare criminalistica. Sistemul AXIS Object Analytics face posibila detectarea si clasificarea obiectelor in miscare. In plus, suportul pentru platforma ACAP versiunea 4 face posibila adaugarea de aplicatii personalizate, bazate pe invatarea profunda la marginea retelei, furnizate de Axis si partenerii sai.

Caracteristicile principale includ:

  • Calitate exceptionala a imaginii, la o rezolutie de pana la 4 MP;
  • Iesire PoE pentru alimentarea unor dispozitive suplimentare;
  • Sistem de analiza cu invatare profunda;
  • Stabilizare electronica a imaginii (AXIS Q1805-LE);
  • Stabilizare optica a imaginii (AXIS Q1806-LE).
  • Aplicatia Axis Edge Vault protejeaza dispozitivul

Camerele sunt instalate intr-o carcasa robusta din aluminiu, putand face fata unor temperaturi cuprinse intre -40 °C si 60 °C. In plus, Axis Edge Vault va protejeaza dispozitivul si ofera o stocare securizata a cheilor, beneficiind de certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 4,000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.