Home Topics Comunicate de presa Cacharel deschide un nou magazin in FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti
Cacharel deschide un nou magazin in FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti

Cacharel deschide un nou magazin in FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti

0

Retailerul international de fashion Cacharel a deschis recent un nou magazin de 196,26 mp in FASHION HOUSE Outlet Centre Bucuresti. Acesta este actualmente singurul magazin de brand al Cacharel din Romania si comercializeaza exclusiv haine pentru barbati.

Creat in 1962, la Nimes, de catre Jean Bousquet, Cacharel este astazi un brand de renume international, asociat cu ideea de tinerete, lejeritate si rafinament. Cacharel a fost una dintre primele case de moda care, in anii ‘60, a prezentat o colectie pret-a-porter ca alternativa pentru haute-couture. Succesul de care s-a bucurat Jean Bousquet a contribuit substantial la notorietatea brandului Cacharel la nivel global.

“Suntem incantati ca brandul Cacharel a ales FASHION HOUSE pentru deschiderea unui magazin de brand, singurul de la ora actuala din Romania, si suntem onorati sa adaugam aceasta marca apreciata in portofoliul outlet-ului nostru. Aceasta deschidere reconfirma strategia multor branduri internationale mari, de fashion retail, care aleg conceptul de outlet in vederea extinderii si optimizarii retelei de distributie la nivel regional”, a declarat Cornelia Nicolae, director de operatiuni retail al Grupului FASHION HOUSE in Romania.

Deschiderea magazinului Cacharel demonstreaza inca o data potentialul de crestere a pietei locale de retail si, mai ales, a FASHION HOUSE Group, singurul operator de centre de tip outlet din Bucuresti.

Cu o suprafata de 15.500 mp, centrul din Militari inglobeaza peste 50 de magazine ale multor branduri renumite, in noiembrie 2020 urmand sa fie inaugurata o a treia etapa de dezvoltare. Faza finala a proiectului urmeaza sa fie dezvaluita publicului in 2021.

Odata cu deschiderea Outlet Centre-ului din Militari, in decembrie 2008, care a marcat prima investitie din Romania, Grupul FASHION HOUSE a inaugurat si un nou concept de pozitionare a centrelor de acest tip in parcuri de retail de dimensiuni mari din Europa Centrala si de Est.

Pana in primavara anului 2021, FASHION HOUSE Group va inaugura al doilea outlet din Bucuresti, langa Cernica (iesirea de pe autostrada A2). Centrul comercial va gazdui 59 de magazine, peste 50% din suprafata fiind deja inchiriata.

 

Despre FASHION HOUSE Group

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucatori din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator si operator de outlet-uri din ECE si Rusia, cu experienta dovedita in proiectarea, dezvoltarea, finantarea, inchirierea, operarea si administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de catre FHGR include sase centre outlet FASHION HOUSE de succes in Polonia, Romania si Rusia.

Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis in 2004 in orasul polonez Sosnowiec, in apropiere de Katowice. In prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispozitie in fiecare an peste 250 de marci internationale celor 10 milioane de clienti in patru unitati din Romania si Rusia, cu o suprafata totala de aproximativ 50.000 mp. Un al cincilea centru outlet FASHION HOUSE este, in prezent, in curs de dezvoltare in Bucuresti si urmeaza sa fie deschis in 2021.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeana de dezvoltare imobiliara.

 

Pentru mai mult informatii, va rugam sa accesati:

www.fashionhouse.ro
facebook.com/FashionHouseOutletCentreMilitari
instagram.com/fashionhouseoutlet
@fashhousegroup
linkedin.com/company/fashhousegroup