Home Topics Comunicate de presa Axis anunta noua generatie de camere PTZ Q60 cu zoom optic de 40x si securitate sporita
Axis anunta noua generatie de camere PTZ Q60 cu zoom optic de 40x si securitate sporita

Axis anunta noua generatie de camere PTZ Q60 cu zoom optic de 40x si securitate sporita

0

Axis Communications a lansat o noua generatie de camere de retea din seria AXIS Q60 PTZ Network Camera. Aceste camere PTZ cu performanta inalta vin insotite de un cip de noua generatie care ofera imagini si caracteristici de securitate imbunatatite, capacitati de analiza extinse si o compresie video mult mai buna.

Camerele de retea PTZ AXIS Q6075 si AXIS Q6075-E ofera un nivel superior de sensibilitate la lumina, datorita tehnologiei Lightfinder 2.0 care capteaza imagini cu culori mai saturate in conditii de luminozitate scazuta si ofera imagini mai clare ale obiectelor in miscare. Aceste camere vin insotite de aplicatia Autotracking 2 prevazuta cu functie de selectare prin clic si urmarire, precum si un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmarirea activa a obiectelor si orientarea rapida in spatiu. Camerele includ caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat si functie de boot securizat care garanteaza ca firmware-ul nu a fost modificat si ca este instalat numai firmware autorizat. Aceste camere includ si un cip Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2, pentru a asigura stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice astfel incat acestea sa ramana in siguranta chiar si in eventualitatea unei brese de securitate.

Caracteristicile principale includ:

  • HDTV 1080p cu zoom optic de 40x;
  • Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;
  • Aplicatie Autotracking 2 si dispozitiv de orientare;
  • Sistem de analiza incorporat;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264 si H.265;

Modelul destinat utilizarii in aer liber este conform cu indicii de protectie IP66/67, NEMA 4X si IK10, ceea ce ii confera rezistenta la praf, ploaie, zapada si impact. In plus, functia de control in conditii de temperatura arctica garanteaza pornirea camerei atunci cand este inghetata si functionarea acesteia la temperaturi cuprinse intre -40 °C si 50 °C. Camerele AXIS Q6075/-E PTZ Network Camera vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distributie ale companiei Axis in trimestrul al treilea al anului 2019.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/