Home Topics Comunicate de presa Asociatia Zi de Bine s-a unit cu IMMOFINANZ pentru a face bine copiilor de la Spitalul Marie Curie
Asociatia Zi de Bine s-a unit cu IMMOFINANZ pentru a face bine copiilor de la Spitalul Marie Curie

Asociatia Zi de Bine s-a unit cu IMMOFINANZ pentru a face bine copiilor de la Spitalul Marie Curie

0

IMMOFINANZ  si Asociatia Zi de Bine, alaturi de copiii de la Spitalul Marie Curie cu o donatie de 10.000 euro


IMMOFINANZ  si Asociatia Zi de Bine sunt parteneri intr-o initiativa menita sa ii ajute pe copiii cu diagnostic de fibroza chistica, din cadrul Spitalului Marie Curie din Bucuresti, sectia de pediatrie.

La finalul unui an atipic, IMMOFINANZ  se numara printre brandurile care au incercat sa fie mai aproape ca niciodata de oameni, pastrand viu spiritul comunitatii, clientilor si partenerilor sai, cu speranta ca aceasta perioada poate fi depasita doar impreuna.

In acelasi spirit, compania a decis ca bugetul alocat traditionalelor cadouri de Craciun sa fie donat pentru o investitie absolut vitala pentru copiii diagnosticati cu fibroza chistica, din cadrul Spitalului Marie Curie din Bucuresti, respectiv un aparat pentru fizioterapie pulmonara si kiturI necesare tratamentului.

Anul acesta ne-a transformat pe toti in mare masura dar ne-a si apropiat, dincolo de business. Noi ne-am propus sa solidificam notiunea de comunitate, sa ramanem aproape unii de altii, de clientii si de partenerii nostri. Prin decizia de a dona aceasta suma, stim ca suntem in asentimentul tuturor partenerilor si colaboratorilor. Multumim in mod special Asociatiei Zi de Bine si Melaniei Medeleanu pentru ca ne sunt parteneri in aceasta initiativa, dar si pentru toata implicarea lor, in general, in cauzele delicate ale societatii romanesti” Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Romania

„E teribil sa vezi un copil care lupta pentru fiecare gura de aer cand singura lupta la varsta asta ar trebui sa fie despre provocarile jocului pe care tocmai l-au inceput. Data viitoare sper sa le putem duce acasa cadouri. Pana atunci insa, darul nostru pentru copiii cu fibroza chistica este sansa de a respira putin mai bine.” –  Melania Medeleanu, Presedinte Asociatia Zi de bine

 

Despre Asociatia Zi de Bine

Scopul Asociatiei este acela de a crea comunitati, de a sprijini mii de oameni aflati in situatii vulnerabile si de a crea notorietate in jurul unor cauze ignorate.

Daca aveti un proiect in care credeti dar pentru care nu ati gasit inca finantare, il puteti inscrie aici

 

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail si birouri in sapte piete principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul si dezvoltarea de proprietati. Marcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) si myhive (office) reprezinta puncte centrale puternice pentru aceste activitati si sustin calitatea si serviciile. Grupul detine un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,1 miliarde de euro, ce cuprinde peste 210 de proprietati. IMMOFINANZ este listata la bursele de valori din Viena (fiind inclusa in indicele ATX – Austrian Traded Index) si din Varsovia. Pentru mai multe informatii accesatihttp://www.immofinanz.com.