Home Articole Asigurati-va ca este Schüco
Asigurati-va ca este Schüco

Asigurati-va ca este Schüco

0

Aveti in plan sa construiti o casa si sa instalati usi glisante sau pliante pentru a va umple casa cu lumina naturala si pentru a crea o legatura perfecta intre interior si exterior?  Aceasta este o decizie usor de luat.

Cu toate acestea, exista atat de multe companii diferite care ofera usi pliante si glisante, cum sa  alegeti varianta cea mai buna? Dupa ce aflati cate ceva despre Schüco, aceasta decizie s-ar putea sa nu fie atat de dificila pe cat ati crezut la inceput.

 

Calitate de lunga durata

Schüco International proiecteaza sisteme de usi si ferestre elegante de peste saptezeci de ani. Proiectate si produse in Germania, fabricate si instalate de partenerii nostri locali, sistemele Schüco  combina tehnologia avansata cu serviciile locale pentru beneficiari.

Datorita acestei tehnologi, usile noastre din aluminiu pot fi deschise si inchise fara efort, indiferent de dimensiunea panourilor. Ele aluneca lin si silentios pe sine din otel inoxidabil, iar optiunea de functionare automata va permite sa deschideti si sa inchideti usile glisante prin simpla apasare a unui buton.

Pentru noi, calitatea inseamna durabilitate. Produsele noastre sunt construite pentru a rezista. De la cea mai mica componenta pana la elemente complete de fatada, fiecare produs a fost supus unor teste riguroase de durabilitate la Centrul Tehnologic Schüco. Acesta este unul dintre cele mai importante centre de testare din lume pentru ferestre, usi si fatade – si cel mai mare din Europa. Produsele care rezista mult timp nu sunt bune doar pentru planeta si mediu, ci si pentru buzunarul dumneavoastra, reprezentand o investitie buna in casa dvs.

Expertii Schüco au petrecut ani de zile perfectionand designul usilor noastre elegante pentru a va oferi mai multa sticla si mai putina rama. Profilele extrem de inguste nu vor perturba vizibilitatea spre exterior, iar cercevelele de dimensiuni mari lasa sa intre mai multa lumina.

Usile pliante de la Schüco pot fi realizate  din panouri inalte pana la 3,5 metri si late pana la 1,5 metri, iar usile glisante Panorama Design  pot avea pana la 3,5 metri inaltime si latime, pentru fiecare cercevea.

Paleta coloristica disponibila este extrem de diversa si chiar puteti alege o culoare diferita a profilului pentru exterior si pentru interior. Aveti la dispozitie si o selectie de manere elegante, precum si diferite optiuni de praguri pentru a se potrivi proiectului dvs., inclusiv praguri la nivel 0, si pentru usile pliante si pentru cele glisante.

 

Eficienta energetica

O casa poate avea un interior minunat, dar poate exterior sa nu fie la acelasi nivel. Evitati acest lucru prin imbunatatirea aspectului exterior.

O usa de intrare de inalta calitate, ferestre noi si o zugraveala noua contribuie schimba total aspectul casei, mai ales daca sunteti in cautarea unui cumparator.  Iar elementele moderne de tamplarie asigura conditii de confort interior, prin izolarea termica si fonica la cel mai inalt nivel.

 

Siguranta pe primul loc

Este important pentru noi ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta in casa dumneavoastra, asa ca securitatea este o cerinta fundamentala pentru toate produsele Schüco. Sistemele de inchidere, balamalele si ramele robuste contribuie la o securitate eficienta, recunoscuta de Secured by Design, initiativa oficiala a politiei din Germania.

Caracteristicile de siguranta integrate, cum ar fi protectia impotriva prinderii degetelor, asigura o utilizare sigura a usilor pentru intreaga familie. Incuietorile de inalta calitate asigura ca usa plianta ramane in siguranta atunci cand este deschisa sau inchisa. Usile glisante pot fi blocate in orice pozitie, astfel incat nu se vor inchide brusc, chiar si in cazul celui mai puternic vant.

Atunci cand alegeti Schüco, alegeti linistea care vine cu o usa de inalta calitate, proiectata cu precizie, cu un design frumos si atemporal elegant.

Pentru mai multe informatii despre usile pliabile sau glisante Schüco, vizitati : https://tamplarie.alukoenigstahl.ro/usi-glisante/