Home Topics Comunicate de presa Archibus isi actualizeaza identitatea vizuala si pozitionarea
Archibus isi actualizeaza identitatea vizuala si pozitionarea

Archibus isi actualizeaza identitatea vizuala si pozitionarea

0

Archibus, lider global in furnizarea solutiilor software de workplace management IWMS (Integrated Workplace Management System) a fuzionat recent cu Serraview, furnizor de solutii software pentru optimizarea spatiilor de munca si cresterea productivitatii angajatilor.

Archibus se reinventeaza, aducand noi produse software adaptate cerintelor de astazi ale pietii de corporate real estate (CRE). Noua sa identitate corporate reflecta o schimbare de paradigma: spatiile de lucru focusate pe oameni.

„Transformam fiecare aspect al afacerii noastre pentru a satisface nevoile curente si viitoare ale bazei noastre globale de clienti si ale retelei de parteneri. Clientii nostri solicita perspective bazate pe analiza de date pentru a-si construi strategia de real estate si solutii software care sa le permita sa puna in aplicare aceste noi strategii in cateva saptamani.

Avantajul nostru este ca oferim o solutie software usor de implementat care devine scalabila, pe masura ce organizatiile si nevoile clientilor cresc.”

Wain Kellum, CEO Archibus-Serraview

Inovatia consta in dimensionarea corecta a capabilitatilor unui sistem integrat de workplace management in solutii software simplu de utilizat.

“Serraview a fost creat din dorinta de a oferi companiilor un mediu intuitiv de gestionare a activelor imobiliare intr-un mod in care sa creeze spatii de lucru eficiente, focusate pe oameni.” a afirmat Stephen Macnee, co-founder Serraview.

“Acum, impreuna cu Archibus, putem ajunge la o audienta mai mare si ne putem indeplini misiunea oferindu-le angajatorilor si angajatilor solutiile cele mai potrivite pentru eficientizarea spatiului folosit. Acest tip de parteneriat uneste suita complexa de solutii pentru Real Estate, Infrastructura si Facility Management cu solutia software de management al spatiului focusat pe angajati, pentru a ajuta orgazizatiile in optimizarea viitorului loc de munca „Workplace of the Future”.

Noua companie va fi condusa de Wain Kellum, care are o experienta vasta in domeniul tehnologiei.

„Archibus si Serraview isi iau un angajament comun fata de clientii si vin in intampinarea acestora cu solutii software care sa-i ajute sa-si optimizeze resursele si activele de la locul de munca pentru a oferi un mediu care sa atraga si sa motiveze forta de munca dinamica de astazi.”

Aceasta integrare a solutiilor Archibus pentru Real Estate, Infrastructura si Facility Management, cu solutiile Serraview – Internet of Things (IoT) pentru activity-based work (ABW) permite organizatiilor sa adopte strategiile moderne de management al spatiului de lucru.

Steve Segarra, CTO Archibus, a explicat:

„Facilitatile au devenit un activ strategic. O componenta importanta a strategiei Archibus-Serraview este aceea ca propune solutii software simplificate care ofera echipelor un obiectiv eficient prin care sa inteleaga si sa imbunatateasca modul in care spatiile de munca pot ajuta la cresterea performantei oameniilor. Sisteme cu date actualizate privind indicatorii de performanta (KPI) legate de utilizarea spatiului permit echipelor luarea unor decizii corecte de workplace care sa economiseasca bani si timp, sprijinind totodata cresterea organizatiei. ”

Relansarea brandului Archibus vine cu un logo nou si o identitate noua a site-ului care sa reflecte oportunitatea si promisiunea noii directii „indraznete” a companiei. Atat logo cat si site-ul folosesc acum aceeasi comunicare si design cu Serraview, ceea ce remarca integrarea acestor 2 solutii pe masura ce avanseaza impreuna pentru crearea spatiilor de munca adaptate industriilor.

Noua companie va oferi miilor de clienti din lumea intreaga o platforma bazata pe IoT, usor de utilizat pentru gestionarea eficienta a activelor imobiliare, infrastructura si facilitatilor.

Tehnologia companiei permite o experienta optimizata pentru persoanele din pozitii de conducere, care vor putea sustine obiectivele organizatiei pe termen lung. Parteneriatul strategic cu JMI Equity va accelera investitiile in dezvoltarea de produse si initiativele clientilor.

Archibus, solutia software optimizata de FM si workplace, sustine cresterea performantei angajatilor prin folosirea unui singur sistem complex de management al datelor, de planificare si gestionare a activitatilor din domeniile Real Estate, Infrastructura si Facility Managament.

La nivel regional Archibus Solution Center – Romania isi propune sa introduca in randul organizatiilor solutia de workplace care sustine practicile agile si care ajuta organizatiile sa-si mentina la randul lor standardele de lideri din industria in care activeaza. Produsele noi oferite vor face accesibile capacitati complexe de analiza de date si raportare si pentru companii care abia incep sa-si automatizeze facilitatile. Pe masura ce nevoile si dimensiunea organizatiilor cresc, companiile au acces la un intreg ecosistem de solutii avansate.

„Cu o solutie moderna centrata pe oameni, Serraview si Archibus, platforma nou creata, este pozitionata cel mai bine pentru a sustine tendintele moderne la locul de munca din toate industriile”, a precizat Wain Kellum, directorul executiv al companiei.