Home Topics Companii Andreas Lier este noul Presedinte al AHK Romania
Andreas Lier este noul Presedinte al AHK Romania

Andreas Lier este noul Presedinte al AHK Romania

0

Andreas Lier, CEO BASF Romania, a fost ales de catre Consiliul Director al AHK Romania, in urma Adunarii Generale a Membrilor AHK Romania care anul acesta s-a desfasurat online, in fruntea celei mai mari Asociatii bilaterale din Romania. Lier ii succede in functie domnului Dragos Anastasiu al carui mandat a expirat anul acesta.

Andreas Lier a fost ales in 2020 in Consiliul Director si de atunci se implica activ in activitatile Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane. „Sunt foarte incantat si este o mare onoare pentru mine sa fiu ales in functia de Presedinte al AHK Romania si as dori sa profit de aceasta ocazie pentru a va multumi pentru increderea acordata. Dezvoltarea si intensificarea relatiilor economice bilaterale excelente dintre Germania si Romania in contextul marilor provocari si oportunitati din viitor si reprezentarea intereselor membrilor nostri va ramane punctul central al activitatilor AHK,“ a declarat Lier dupa alegeri. Andreas Lier este cel de-al patrulea Presedinte al AHK Romania, infiintata in 2002, dupa Karl-Josef Baum, Radu Merica si Dragos Anastasiu.

Ca membri noi in Consiliul Director au fost alesi: Volker Raffel – E.ON Romania SRL si Petru Ruset – Siemens Energy SRL.

Le multumim tuturor membrilor Consiliului Director pentru implicarea lor in dezvoltarea relatiilor economice bilaterale si in special domnului Dragos Anastasiu, care a fost timp de 10 ani foarte activ in cadrul Consiliului Director al AHK Romania si va ramane desigur apropiat de AHK.

Noul Consiliul Director al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane ii are ca membri pe:

 

 • Andreas Lier – Presedinte
 • Sebastian Metz – Director general, Membru in Consiliul Director
 • Christian von Albrichsfeld, Continental Automotive Romania – Vicepresedinte
 • Daniel Gross, PENNY – Vicepresedinte
 • Marco Alpert, Wiebe Romania
 • Michael Beier, CLAAS Regional Center South East Europe
 • Günter Krasser, Infineon Technologies Romania
 • Claudia Hesselmann, Arensia Exploratory Medicine
 • Simona Melnic, MedicHub
 • Florin Sabou, Sialtpro
 • Volker Raffel, E.ON Romania SRL
 • Petru Ruset, Siemens Energy SRL

 

 

Despre AHK Romania

AHK Romania este reprezentanta oficiala a economiei germane si totodata cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania. Infiintata in 2002, AHK numara peste 550 de firme-membre si ofera companiilor o platforma importanta pentru networking, schimb de informatii si experiente. Prin serviciile pe care le ofera si prin evenimentele pe care le organizeaza, AHK Romania sustine activ companiile germane la intrarea lor pe piata romaneasca si este totodata partener al firmelor romanesti interesate de piata germana.

Mai multe informatii gasiti in pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro. Ne gasiti de asemenea in Social Media, pe Facebook si LinkedIn / ahkromania.

 

Contact pentru presa: Carmen Kleininger
PR Specialist

Tel.: +40 21 207 91 50

E-Mail: kleininger.carmen@ahkrumaenien.ro
Web: www.ahkrumaenien.ro