Home Topics Comunicate de presa AMC WEBSOFT SRL lanseaza platforma CRM AMC
AMC WEBSOFT SRL lanseaza platforma CRM AMC

AMC WEBSOFT SRL lanseaza platforma CRM AMC

0

Platforma CRM AMC lansata de compania AMC WEBSOFT SRL este destinata intreprinderilor mici si mijlocii din Romania prestatoare de servicii atat online cat si offline.

Un sistem CRM nu este doar o solutie pentru managementul relatiilor cu clientii, este un instrument folosit si pentru cresterea vanzarilor si fidelizarea clientilor. Scopul final este acela de crestere a eficientei companiei prin reducerea timpului de raspuns la cerintele clientilor si evitarea erorilor umane.

IMPORTANT: Platforma CRM AMC a fost conceputa pentru a veni in intampinarea companiilor mici si mijlocii care nu au resursele necesare pentru a-si realiza propria solutie de management.

Dintre functionalitatile importante amintim:

 

  • Client de e-mail: gestioneaza posta electronica – citeste, trimite, organizeaza, eticheteaza e-mailuri direct din CRM.
  • Calendar: adauga in calendarul digital CRM AMC evenimentele importante, intalnirile cu potentiali clienti sau furnizori si sistemul te va notifica inainte cu sapte zile.
  • Clienti potentiali: adauga direct din e-mail clienti potentiali pentru a le putea genera automat oferta. Cand oferta se concretizeaza cu un singur click il transformi in client.
  • Clienti: lista clienti cu date de contact si apelare directa pe telefon, WhatsApp, trimitere mail-uri; evidenta servicii pentru fiecare client, emitere automata a ofertelor, generare automata de contracte si acte aditionale; emitere facturi fiscale si setari abonamente/emitere facturi recurente; evidenta incasari si emitere chitante.
  • Furnizori: evidenta facturilor platite si/sau neplatite.
  • Rapoarte: raport plati furnizori; statistica clienti, raport oferte emise, raport contracte generate; raport facturi emise; raport incasari.
  • Integrari: plata cu cardul – ofera posibilitatea clientilor tai de a plati facturile cu cardul adaugand un link de plata pe factura emisa prin sistem.

 

Poti testa functionalitatile platformei de management al clientilor, GRATUIT, 30 de zile. Mai multe detalii despre CRM gasiti accesand https://www.crmamc.ro/

 

 

Despre AMC WEBSOFT SRL

AMC WEBSOFT SRL este o companie de dezvoltare software, web design si promovare online, cu sediul in Craiova, ce ofera servicii complete, flexibile, la preturi accesibile precum si produse software inovatoare. Portofoliul companiei demonstreaza increderea clientilor si a partenerilor in serviciile si produsele software furnizate.