Home Topics Comunicate de presa Am fost la WOC 2019 si am adunat cele mai importante stiri de pe plan international
Am fost la WOC 2019 si am adunat cele mai importante stiri de pe plan international

Am fost la WOC 2019 si am adunat cele mai importante stiri de pe plan international

0

Anul acesta, MATEK a fost singura revista online din Romania afiliata oficial al Congresului International World of Concrete (WOC) din Las Vegas.
Cea de-a 44-a editie a fost declarata cea mai mare de pana acum, atragand 60511 profesionisti, peste 1500 de companii, dintre care 259 au participat pentru prima data.

Jackie James, directorul grupului, World of Concrete, a declarat:
Anul acesta, World of Concrete 2019, a fost un eveniment de succes unde participantii din piata interna, dar si internationala, au avut oportunitatea de a descoperi si incerca cele mai noi produse, tehnologii si oferte educationale.
Cel mai mare eveniment din ultimii 10 ani demonstreaza ca sectorul constructiilor este puternic la nivel global. Iar programul de educatie a fost bine primit, avand o crestere cu 5% a prezentei fata de anul trecut. Vrem sa le multumim tuturor expozantilor si participantilor care au facut din WOC un eveniment important pentru 2019 si asteptam nerabdatori un WOC 2020 de succes!

Pentru prima data, in cadrul acestei editii, a fost inclus si Premiul Bob Weatherton, oferit de World of Concrete pentru a onora contribuitorii din Industria Betonului. Premiul a inclus o bursa de 2.500 $ si a fost prezentata la reuniunea Comitetului National CIM de la WOC 2019.
In acest an destinatarul Premiului Weatherton a fost Paige Silva din cadrul Universitatii de Stat din California – Chico.

MATEK a adunat cele mai importante informatii si produse care s-au discutat si prezentat la Las Vegas. Le poti vedea aici.
Mai multe imagini din targ si alte evenimente, aici