Home Topics Arhitecti, Ingineri Alukonigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider
Alukonigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider

Alukonigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider

0

Alukonigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest, pe 13 decembrie, in București. De 27 de ani, Alukonigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania. Mii de cladiri de birouri au beneficiat de solutii constructive optimizate pentru reusita investitiilor si pentru confortul beneficiarilor. Impreuna cu furnizorii sai de sisteme din aluminiu si oțel, compania promoveaza solutii pentru cladiri verzi si economie circulara.

Attila Beer, Administrator Alukonigstahl: „Chiar daca anul 2022 nu a fost generos in privinta marilor proiecte de cladiri de birouri, versatilitatea produselor Alukonigstahl ne-a permis sa contractam livrari pentru obiective diverse, din toate domeniile de constructii civile, de la cel rezidential la hoteluri, stadioane si hale industriale. Pentru anul 2022, consider ca vom avea o crestere cu cel putin 5% fata de cifra de afaceri din 2021.”

Unul dintre scopurile companiei noastre este de a oferi in permanenta pietei produse de cea mai buna calitate, cu tehnologii inovative, adaptate cat mai bine cerintelor beneficiarilor. In același timp, venim in sprijinul partnerilor nostri – fabricantii de tamplarie – prin dezvoltarea unor produse caracterizate inclusiv prin eficienta prelucrarii lor. Astfel, am introdus pe piata locala un nou sistem de profile din aluminiu pentru ferestre – Schuco AW CT 72. Conceput pentru o fabricatie simpla, un grad ridicat de eficienta din punct de vedere al costurilor si un coeficient de transfer termic redus, deci izolare termica excelenta, acest sistem robust poate fi utilizat atat in constructii rezidentiale, cat si in cele comerciale.  Alukonigstahl are in portofoliu câteva proiecte rezidenţiale in care s-au implementat cu succes acest sisteme de ferestre, printre care Tomis Park din Constanța si Cortina North din Bucuresti.

In aceasta perioada in care economisirea energiei este un deziderat pentru toata lumea, partenerul nostru Schuco a dezvoltat solutii noi pentru ferestre din aluminiu certificate pentru case pasive: sistemele Schuco AWS Optimized cu profile avand adancimea tocului de 75 si 90 mm.

Beneficiarii bine informati continua sa ceara sisteme performante, de aceea livrarile sistemelor cu izolare termica performata la care s-a folosit geam termoizolant triplu au crescut in detrimentul celor standard.

In 2020, Alukonigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 27 de ani de activitate din Romania, Alukonigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Swisshotel Bucuresti, Hotelul Radisson Cluj, Millo & Tandem Office, Dacia One, U1 Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Luxuria Residence, Isho Living, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukonigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de FacebookLinkedIn si Instagram.