Home Topics Comunicate de presa Alegeti sa fiti parte a celui mai important eveniment pentru sectorul constructii: GALA STAR CONSTRUCT – EDITIA a-III-a, din 8.12.2022, Hotel J.W. Marriott!
Alegeti sa fiti parte a celui mai important eveniment pentru sectorul constructii: GALA STAR CONSTRUCT – EDITIA a-III-a, din 8.12.2022, Hotel J.W. Marriott!

Alegeti sa fiti parte a celui mai important eveniment pentru sectorul constructii: GALA STAR CONSTRUCT – EDITIA a-III-a, din 8.12.2022, Hotel J.W. Marriott!

0

Dupa o pauza de 2 ani GALA ”STAR CONSTRUCT” – cel mai amplu si prestigios eveniment pentru sectorul constructii – revine!

Aflat la a III-a editie, evenimentul va reuni, intr-o atmosfera festiva si relaxanta, reprezentanti ai societatilor de profil, antreprenori in constructii, dezvoltatori imobiliari, proiectanti, producatori/distribuitori materiale si utilaje de constructii, restauratori monumente, patroni ai companiilor ce desfasoara activitati conexe sectorului, precum si alti invitati de prestigiu.

Scopul acestei Gale este:

  • sa aduca impreuna breasla constructorilor,
  • sa decerneze premii de excelenta si trofeul STAR CONSTRUCT celor mai performanti jucatori din industria constructiilor
  • sa transmita participantilor si in spatiul public mesajul FPSC:,, Orice putere este slaba daca nu este unita!’’
  • sa creeze un spatiu propice dezvoltarii de noi relatii profesionale sau consolidarea celor existente.

Va asteptam la eveniment ca participant / partener!

 

TAXA DE PARTICIPARE: 220 EURO/ persoana (1100 lei, TVA inclus). Membri PSC, PPTT, UNRMI, ARDIMET, PDR beneficiaza de un tarif preferential de 170 euro/persoana (850 lei, TVA inclus)

NUMARUL PARTICIPANTILOR ESTE LIMITAT!

VA INVITAM SA VA INREGISTRATI PANA LA 31 AUGUST A.C. PENTRU A BENEFICIA DE REDUCERI: TAXA DE PARTICIPARE PENTRU NON-MEMBRI ESTE DE 170 EURO/ PERSOANA, IAR PENTRU MEMBRI ESTE 150 EURO/ PERSOANA (TVA inclus)

Pentru inscrieri sau detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0726 13 662 sau la adresa de email office@federatiaconstructorilor.ro!