Home Topics Comunicate de presa AHK Romania si-a ales Consiliul Director. Dragos Anastasiu a fost reales in functia de Presedinte al AHK Romania, noii Vicepresedinti sunt Andreas Lier si Christian von Albrichsfeld
AHK Romania si-a ales Consiliul Director. Dragos Anastasiu a fost reales in functia de Presedinte al AHK Romania, noii Vicepresedinti sunt Andreas Lier si Christian von Albrichsfeld

AHK Romania si-a ales Consiliul Director. Dragos Anastasiu a fost reales in functia de Presedinte al AHK Romania, noii Vicepresedinti sunt Andreas Lier si Christian von Albrichsfeld

0

Marti, 13 octombrie 2020, a avut loc la Crowne Plaza, in conditiile igienice actuale impuse, Adunarea Generala a membrilor Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane (AHK Romania). Comunitatea de business romano-germana si-a ales membrii in Consiliul Director.

Noii membri ai Consiliului Director Andreas Lier, Vicepresedinte (BASF), Claudia Hesselmann (Arensia Exploratory Medicine), Günter Krasser (Infineon Technologies Romania), Simona Melnic (MedicHub Media) si Florin Sabou (Sialtpro), alaturi de Dragos Anastasiu, Presedinte, (Touring Europa Bus), Sebastian Metz, Director General, Christian von Albrichsfeld, Vicepresedinte, (Continental Automotive Romania), Michael Beier (CLAAS Regional Center South East Europe), Peter Zeilinger (OMV Petrom), Daniel Gross (REWE Romania), Iuliu Cadar (DRM Dräxlmaier Romania Sisteme Electrice) si Marco Alpert (Wiebe Romania) alcatuiesc actualul Consiliul Director al AHK Romania. Acestia formeaza o echipa puternica ce sustine activitatile AHK Romania prin experienta si implicare activa.

In Comisia de Cenzori au fost realesi Adriana Costea (PricewaterhouseCoopers), Johannes Becker (TPA Admin SRL) si Tobias Seiferth (Banca Comerciala Romana).

Dorim sa le adresam multumiri domnilor Mihai Boldijar (Robert Bosch), Wargha Enayati (Intermedicas), Roland Ruffing (Metro Cash&Carry Romania) si Titus Löw (Siemens) care, dupa o activitate indelungata, au parasit Consiliul Director, mandatul lor expirand.

Directorul general al AHK, Sebastian Metz, a prezentat activitatile vaste si diverse ale AHK Romania in anul 2019 si a precizat ca „suntem in continuare alaturi de membrii nostri, pentru a-i sprijini activ, astfel incat impreuna sa depasim mai usor actuala criza”.

Dragos Anastasiu, care a fost confirmat in functia de Presedinte al AHK Romania, le-a multumit membrilor: „Multumim tuturor companiilor membre pentru colaborare si incredere. Impreuna suntem o voce puternica a economiei germane in Romania si impreuna vom reusi sa depasim toate provocarile actuale si viitoare!”

 

Despre Camera de Comert si Industrie Romano-Germana

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) este reprezentanta oficiala a economiei germane si totodata cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania. AHK Romania apartine, alaturi de Camerele de comert si industrie germane (IHK), retelei globale a Camerelor de comert germane bilaterale, reunite sub umbrela Uniunii Camerelor de Comert si Industrie din Germania (DIHK).

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, infiintata in 2002, numara circa 600 de firme-membre si ofera companiilor o platforma importanta pentru networking, schimb de informatii si experiente. Prin serviciile pe care le ofera si prin evenimentele pe care le organizeaza, AHK Romania sustine activ companiile germane la intrarea lor pe piata romaneasca si este totodata partener al firmelor romanesti interesate de piata germana. In Romania AHK se implica activ in implementarea sistemului dual de invatamant dupa model german si a infiintat platforma GreenTech econet romania, cat si o Curte Permanenta de Arbitraj. Pentru sustinerea companiilor mici si mijlocii romanesti am initiat portalul „Marketplace Romania”.

Mai multe informatii gasiti in pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro. Ne gasiti de asemenea in Social Media, pe Facebook si LinkedIn / ahkromania.