Home Topics Comunicate de presa 70 de ansambluri, dintre care 6 noi, isi prezinta cele 20.000 de locuinte in acest weekend la Imobiliarium Universitate
70 de ansambluri, dintre care 6 noi, isi prezinta cele 20.000 de locuinte in acest weekend la Imobiliarium Universitate

70 de ansambluri, dintre care 6 noi, isi prezinta cele 20.000 de locuinte in acest weekend la Imobiliarium Universitate

0

Imobiliarium, expozitia imobiliara cu cel mai mare numar de dezvoltatori – expozanti, insumeaza, la prima editie a targului organizata in Piata Universitatii, peste 20.000 de unitati locative, respectiv un numar de circa 70 de ansambluri rezidentiale din Bucuresti si imprejurimi. De asemenea, in cadrul acestui eveniment, se vor lansa in premiera sase noi ansambluri imobiliare.

„Asa cum ne-am obisnuit vizitatorii la fiecare editie Imobiliarium, si de aceasta data ne dorim sa prezentam o imagine corecta a pietei imobiliare, respectiv a dezvoltatorilor, care au fost atent selectionati. Suntem de parere ca numarul mare de unitati locative cumulate la aceasta editie, alaturi de formatul conceptului Imobiliarium, va asigura vizitatorilor o plaja larga de variante, respectiv o experienta de prospectare utila si placuta”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Imobiliarium.

Potrivit reprezentantilor evenimentului, peste 70 de proiecte noi, din toate zonele Capitalei, vor fi prezentate posibililor cumparatori la Imobiliarium Universitate. In total, proiectele insumeaza circa 20.000 de unitati locative, peste 1 milion de metri patrati, iar aproximativ 30% dintre acestea sunt finalizate, 30% se afla in constructie, iar 40% in plan.

Printre cei mai mari dezvoltatori care isi vor prezenta ofertele la expozitia imobiliara din acest weekend se numara Point Development, Neo Timpuri noi, divizie a One United Development, Impact, Hagag, Exigent, Dimri, Hercesa, Speedwell, Nusco Imobiliaria, Romco Systems etc.. Totodata, numeroase agentii imobiliare, precum SudRezidential, Imoteca The Residential Experts, Premier Estate Management, Raich&Raich, The Concept, R&D Advisors etc., vor veni cu zeci de proiecte fiecare, pe care le reprezinta in exclusivitate.

Sase ansambluri vor fi lansate in premiera la Imobiliarium Universitate

Una dintre cele sase lansari in premiera la Imobiliarium Universitate este Hils Pallady Apartments, un nou ansamblu middle – class aflat in proximitatea statiei de metrou Anghel Saligny. Acesta va fi format din 12 blocuri cu 11 etaje, totalizand aproape 2.000 de apartamente proiectate in mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu trei camere.

De asemenea, ansamblul City Point Aviatiei isi va prezenta in premiera a doua faza a proiectului, respectiv 406 apartamente ultra moderne, la doar 10 minute de zona Aviatiei. Complexul se remarca si datorita unor facilitati unice din interiorul complexului, precum piste de alergare si biciclete, spatii deschise si aerisite, precum si zone pentru plimbari in aer liber in care nu au acces masinile.

Ilro Residence Militari este un complex alcatuit din cinci cladiri, fiecare cu cate 7 etaje, respectiv 35 de apartamente pe cladire, prima fiind deja ridicata si in curs de finalizare. Proiectul este construit in zona noua a planului de extindere al Capitalei cu orientare vestica, zona caracterizata de constructii moderne.

Un alt exemplu este proiectul imobiliar Delea Veche 29,  amplasat in zona centrala a Capitalei, in proximitatea Universitatii Hyperion si apropierea statiei de metrou Piata Muncii. Cladirea cuprinde opt apartamente cu doua si trei camere, opt locuri de parcare si sase boxe.

Potrivit reprezentantilor Imobiliarium, alaturi de cele mentionate vor putea fi consultate si alte ansambluri noi, aflate in premiera la o expozitie imobiliara.

Despre Universum Events

De peste 10 ani in industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.

Concepte proprii:

Targul Imobiliarium, inceput in 2017 ca o alternativa la clasicele evenimente de real-estate, isi propune sa faciliteze procesul de cautare si achizitie a unui imobil, cu ajutorul tehnologiei VR. Dedicat sectorului rezidential, proiectul reuneste cel mai mare numar de ansambluri noi, tinand cont de experienta acestora si istoricul lor.

GoTech World (anterior Internet & Mobile World), casa economiei digitale din Europa Centrala si de Est, cea mai ampla expo-conferinta B2B dedicata solutiilor IT si digitale din regiune;

Festivalul Bucharest Tech Week, ajuns la a patra editie, mobilizeaza comunitatea tech din Capitala pentru a incuraja inovarea si adoptarea de noi tehnologii.

MyConnector, o platforma online dedicata evenimentelor, care opereaza accesul la evenimente, de la inregistrarea online pana la accesul in eveniment.

Lagoo Snagov, locatia proprie pentru organizarea evenimentelor atat corporate cat si private, ce se intinde pe o suprafata de 60.000 mp, in mijlocul naturii.

Sub umbrela UNIVERSUM au luat forma conceptele proprii si o divizie de evenimente personalizate: M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions) si o divizie de Team Building care ofera un portofoliu cu peste 140 de activitati si concepte, ambele divizii axate pe evenimente de amploare pentru clienti.

Compania este reprezentatul unic in Romania al celei mai mari licente de team building din lume, Catalyst Global Team Building, oferind solutii pentru nevoile clientilor si asigurand experiente unice cu fiecare eveniment.