Home Topics Comunicate de presa 5 cazinouri Eco din intreaga lume
5 cazinouri Eco din intreaga lume

5 cazinouri Eco din intreaga lume

0

Sustenabilitatea este un subiect important si pentru domeniul jocurilor de noroc. Din acest motiv, cazinourile terestre si cele online fac eforturi semnificative pentru a-si reduce amprenta de carbon.

 

Cazinouri din intreaga lume au creat noi comisii pentru a gasi strategiile potrivite in asa fel incat sa contribuie la protectia mediului inconjurator.

Se fac asadar eforturi importante pentru reducerea consumului electric, pentru gasirea unor materiale care sa inlocuiasca plasticul, totul pentru ca planeta sa fie un loc cat mai protejat.

Asadar, tot mai multa lume incearca sa isi reduca amprenta de carbon si sa contribuie la dezvoltarea unui mediu sustenabil. Spre exemplu, si in mediul online la mesele de ruleta NetBet se foloseste iluminarea LED pentru a contribui la reducerea consumului de energie. De asemenea, si cazinourile terestre fac eforturi pentru a-si micsora amprenta de carbon.

 

Cum lupta cazinourile pentru a proteja mediul inconjurator

 

  1. Melco Resorts and Entertainment – Este unul dintre cele mai mari cazinouri din lume, prezent in special pe piata asiatica, in Hong Kong, Macao, Japonia si Filipine, dar si in Cipru. Are peste 21 de mii de angajati, iar veniturile din 2019 au trecut de 5.7 miliarde de dolari. Aceasta companie si-a luat angajamentul ca va interzice plasticul de unica folosinta atat pentru angajati cat si pentru vizitatori. De asemenea, ei incearca sa gaseasca diverse ambalaje pentru a inlocui complet plasticul. Melco Resorts and Entertainment a lansat un plan detaliat pana in 2030 pe care isi propune sa-l aplice pentru a contribui la un mediu sustenabil.

 

  1. The Venetian Macao – Acest cazinou din Macao este detinut de compania americana Las Vegas Sands si este copia celebrului The Venetian din Las Vegas. Este, totodata, si al doilea cazinou ca marime din lume. The Venetian Macao pune mare accent pe sustenabilitate, motiv pentru care a fost si premiat pentru eforturile depuse pentru imbunatatirea impactului pe care il are asupra mediului. Astfel, cei de la acest cazinou au promovat vehiculele electrice, au micsorat risipa de alimente, iar in hotel au fost amplasate saltele ecologice. De asemenea, intreg hotelul a trecut la iluminare LED si astfe s-a economisit suficienta energie electrica pentru a alimenta 50.000 de gospodarii timp de un an.

 

  1. MGM Resorts – In toamna anului trecut, cazinourile MGM din China au anuntat ca au planuri pentru a elimina toate paiele din plastic. De asemenea, si toate ambalajele si tacamurile din plastic vor fi eliminate. Conform estimarilor facute, anual sunt aruncate 860 de mii de paie si 470 de mii de cutii de mancare de plastic. MGM Resorts este un gigant de pe piata jocurilor de noroc, avand venituri de peste 12 miliarde de dolari in 2019. De asemenea, compania are peste 74 de mii de angajati in toata lumea.

 

  1. Resorts World Sentosa – Unul dintre cele mai mari cazinouri din Singapore contribuie la aceasta misiune de a fi eco friendly. Drept urmare a hotarat sa renunte complet la paiele din plastic. Estimarile facute la nivelul intreg grupului, din care fac parte si Universal Studios Singapore si SEA Aquarium, arata ca 1.2 tone de plastic erau aruncate la gunoi in fiecare an doar astfel.

 

  1. Mandalay Bay Resorts – In acest cazinou din Las Vegas se fac eforturi mari pentru protectia mediului. Astfel, aici se sorteaza deseurile si sunt reciclate chiar in apropiere, iar la bucataria restaurantelor se folosesc ingrediente de origine locala. Totodata, lenjeriile care nu mai sunt folosite in hotel sunt donate catre o asociatie din Nevada. In plus, in unele zone sistemele de incalzire sunt dezactivate in anumite momente.