Home Articole 2 Fast 2 Furious! Asemanatoare, Dar Diferite, Doua Noutati Pentru Santierul Dvs
2 Fast 2 Furious! Asemanatoare, Dar Diferite, Doua Noutati Pentru Santierul Dvs

2 Fast 2 Furious! Asemanatoare, Dar Diferite, Doua Noutati Pentru Santierul Dvs

0

MB Crusher prezinta doua noi modele de cupe de macinare si selectionare cu rotor

Se spune ca in butoiul mic se gaseste vin bun.
Si chiar sunt mici, pentru ca sunt concepute pentru a functiona pe mini-excavatoare si midi. Mici, dar eficiente, practici si productive. Acestea sunt cele doua noi modele de cupe de macinare si selectionare cu  rotorare, MB-HDS207 si MB-HD212.
Doua sortatoare in forma de stea care faciliteaza lucrul pe toate santierele unde este nevoie de aerisire a solului batatorit – de exemplu atunci cand trebuie sa amenajati o zona verde, sau o gradina, un pat de flori; sau atunci cand este nevoie de recuperare si curatare a terenului de diverse resturi de demolare, pietre sau orice radacina; sau pentru alegerea materialului necesar pentru acoperirea tevilor sau a santurilor si realizarea paturilor din gradini decorative.


Cupe de Selectionare cu Rotoare pentru Mini si Midi excavatoare 

Doua noi modele concepute pentru mini si midi excavatoare: MB-HDS207 si MB-HDS212

  • 98 kg pentru a fi instalate pe mini-excavatoare de la 1,3 la 2.8 tone – prima.
  • 480 kg pentru a fi instalate pe excavatoare midi de 5 pana la 10 tone, pe buldoexcavatoare de 8 pana la 9 tone si pe incarcatoare de 4 pana la 5 tone – a doua.

Proiectate si concepute pentru sectorul de gradinarit, amenajare peisagistica si santierele urbane, noile cupe cu sortator stea MB-HDS sunt solutia pentru toate santierele care trebuie sa combine eficienta cu versatilitatea intr-un echipament compact.

Au fost concepute pentru a avea o geometrie optima care sa faciliteze lucrul, si datorita pozitiei atasamentului pe partea centrala a echipamentului, mai adancit fata de restul structurii. Acest lucru faciliteaza munca deoarece aveti mai mult control in timpul fazelor de incarcare si sortare. Nu numai atat, structura cupelor permite o productivitate ridicata.

Intretinerea este usoara – ungerea este centralizata si se face la fata locului, ca la toate produsele MB Crusher.

Acestea au o structura solida, conceputa pentru a rezista la o utilizare pe termen lung, dar si pentru a permite patrunderea unor materiale precum nisipul sau pamantul. Acest lucru va permite sa lucrati la fata locului fara sa va faceti griji cu privire la timpii de nefunctionare. O garantie a continuitatii.

Ca si in cazul celorlalte modele HDS, noile echiapmente au rotoare care pot fi inlocuite usor si direct la fata locului.

De asemenea, MB-HDS207 poate fi echipat cu un kit pentru a creste capacitatea de incarcare de la 50 de litri la 60 de litri. MB-HDS212 poate fi, de asemenea, montat si pe incarcatoare compacte.

Doua echipamente care devin indispensabile atunci cand se cauta practicitate, fiabilitate si productivitate pe santier. Compacte, versatile si extrem de usor de manevrat, acestea au fost concepute pentru a usura munca, a reduce timpul de lucru si a economisi costurile de mentenanta.

Video https://vimeo.com/687148555