Home Articole Amenajari, Finisaje, Iluminat 10 lumini inteligente populare in 2023
10 lumini inteligente populare in 2023

10 lumini inteligente populare in 2023

0

Luminile inteligente pot fi controlate prin intermediul aplicatiilor mobile, a dispozitivelor de control vocal sau a altor dispozitive inteligente din casa, cum ar fi termostatele sau camerele de securitate. De asemenea, luminile inteligente pot fi programate pentru a se aprinde si a se stinge automat la anumite ore, se pot aprinde automat atunci cand cineva intra intr-o camera sau sa se stinga atunci cand nu este detectata nicio miscare in camera respectiva pentru o anumita perioada de timp.

Folosirea luminilor inteligente reprezinta una dintre tendintele in amenajari interioare moderne. Acestea pot fi utilizate in diferite scopuri, de la crearea de atmosfere personalizate, la economisirea energiei si controlul de la distanta.

Philips Hue

Aceasta gama de lumini inteligente este una dintre cele mai populare si versatilie de pe piata. Aceasta include o varietate de LED-uri, becuri, benzi de lumini si alte produse cu conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, controlabile prin intermediul aplicatiei mobile Philips Hue.

LIFX

Aceasta gama de lumini inteligente include becuri LED, benzi de lumini si alte produse care pot fi controlate prin intermediul aplicatiei mobile LIFX. Acestea ofera o varietate de optiuni de control, inclusiv comenzi vocale, programari si ajustari manual prin intermediul aplicatiei.

Nanoleaf

Aceasta gama de lumini inteligente include panouri de lumini LED interconectate, care pot fi controlate prin intermediul aplicatiei mobile Nanoleaf. Acestea permit utilizatorilor sa creeze modele personalizate de lumini si sa ajusteze culorile si luminozitatea pentru a se potrivi cu preferintele lor.

Ikea TRADFRI

Aceasta gama de lumini inteligente de la Ikea include becuri LED si panouri de lumini, care pot fi controlate prin intermediul aplicatiei mobile TRADFRI. Acestea sunt o alegere accesibila si usor de utilizat pentru cei care doresc sa-si controleze iluminatul de la distanta.

Yeelight

Aceasta gama de lumini inteligente include becuri LED, benzi de lumini si alte produse care pot fi controlate prin intermediul aplicatiei mobile Yeelight. Acestea ofera o varietate de optiuni de control, inclusiv comenzi vocale si ajustari manual prin intermediul aplicatiei.

Sengled

Aceasta gama de lumini inteligente include becuri LED si alte produse care pot fi controlate prin intermediul aplicatiei mobile Sengled. Acestea ofera o varietate de optiuni de control, inclusiv comenzi vocale si ajustari manual prin intermediul aplicatiei.

Wiz

Aceasta gama de lumini inteligente include becuri LED si alte produse cu conectivitate Wi-Fi, controlabile prin intermediul aplicatiei mobile Wiz. Acestea ofera o varietate de optiuni de control, inclusiv comenzi vocale si ajustari manual prin intermediul aplicatiei.

Ecobee

Aceasta gama de lumini inteligente include becuri LED si alte produse cu conectivitate Wi-Fi, care pot fi controlate prin intermediul termostatelor inteligente Ecobee. Acestea permit utilizatorilor sa ajusteze iluminatul in functie de temperatura din camera si de preferintele lor.

GE Smart

Aceasta gama de lumini inteligente include becuri LED si alte produse care pot fi controlate prin intermediul aplicatiei mobile GE Smart. Acestea ofera o varietate de optiuni de control, inclusiv comenzi vocale si ajustari manual prin intermediul aplicatiei.

C by GE

Aceasta gama de lumini inteligente include becuri LED si alte produse cu conectivitate Wi-Fi, controlabile prin intermediul aplicatiei mobile C.