Home Topics Comunicate de presa Vertiv publica primul Raport de mediu, social si de guvernanta
Vertiv publica primul Raport de mediu, social si de guvernanta

Vertiv publica primul Raport de mediu, social si de guvernanta

0

Documentul evidentiaza eforturile Vertiv in ceea ce priveste eficienta energetica si a apei, aspectele legate de diversitate, echitate si incluziune (DE&I), siguranta si alte activitati de mediu, sociale si de guvernanta (ESG).

 

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a publicat raportul inaugural de mediu, social si guvernanta (ESG), primul raport public al companiei privind activitatile sale ESG.

Raportul prezinta abordarea Vertiv in ceea ce priveste eficienta energetica si a apei, diversitatea, echitatea si incluziunea (DE&I), sanatatea si siguranta angajatilor si alte subiecte legate de ESG. Continutul abordat in raport serveste drept baza de referinta pe care organizatia isi va construi eforturile viitoare.

„Stim cu totii cat de importanta este conectivitatea pentru viata noastra de zi cu zi si pentru economia globala. Apetitul lumii pentru date continua sa creasca, iar solutiile noastre mentin sistemele de date pornite si conectate. In acelasi timp, recunoastem impactul actual si potential al schimbarilor climatice”, a declarat Rob Johnson, Director Executiv al Vertiv. „Cautam sa raspundem cererii tot mai mari de infrastructura digitala critica si, in acelasi timp, sa atenuam impactul asupra mediului generat de operatiunile si produsele noastre. Prin urmare, inovam pentru a gasi modalitati mai eficiente si mai eficace de a sustine infrastructura digitala critica.”

Comitetul Executiv de Conducere pe Aspecte ESG al Vertiv, format din lideri de rang inalt din intreaga organizatie, efectueaza o evaluare a performantei ESG la nivelul intregii companii. Unele dintre activitatile si rezultatele evidentiate in raport includ:

 

  • Introducerea de produse noi si modernizate cu caracteristici de eficienta energetica si de utilizare eficienta a apei, alte produse urmand sa fie lansate in lunile si anii urmatori.
  • Participarea la mai multe parteneriate din industrie, care au ca scop abordarea eficientei centrelor de date si a emisiilor, printre care se numara EcoEdge PrimePower Project (E2P2), Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) (Alianta pentru o infrastructura digitala durabila), European Data Centre Association (EUDCA) (Asociatia Europeana a Centrelor de Date) si RISE Partnership Program (Programul de parteneriat RISE).
  • O analiza interna a emisiilor de gaze cu efect de sera din domeniul de aplicare 1 si 2 ale Vertiv.
  • Elaborarea de criterii de referinta pentru performanta si imbunatatire, pentru a ajuta organizatia sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera operationale.
  • O reducere de 12% de la an la an a numarului de vatamari inregistrabile, pe baza ratei totale de vatamari raportabile (TRIR) a Administratiei pentru Sanatate si Securitate in Munca din SUA.
  • Introducerea de oportunitati de formare profesionala, pentru a sprijini accentul global al organizatiei pe diversitate, echitate si incluziune.
  • Numirea mai multor femei in functii de conducere in cadrul companiei in ultimii doi ani, printre care Sheryl Haislet, Director Executiv Tehnologia Informatiei si Stephanie Gill, Consilier juridic principal.

 

„Intrucat UE este lider mondial in ceea ce priveste obiectivele si reglementarile in materie de sustenabilitate, acest raport este deosebit de relevant pentru Vertiv in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), unde va amplifica impulsul regional si va consolida obiectivele noastre de crestere a sustenabilitatii in MEA”, a declarat Karsten Winther, presedintele Vertiv pentru Regiunea EMEA. „Trebuie sa urmam o abordare cu doua directii, pentru a ne alinia la cererea tot mai mare din industrie si, in acelasi timp, sa ne asiguram ca strategia noastra promoveaza practicile responsabile.”

Pentru mai multe informatii sau pentru a descarca raportul complet, accesati Vertiv.com.

 

 

Despre Vertiv

Vertiv (NYSE: VRT) reuneste servicii de hardware, software, analiza si alte servicii continue pentru a permite aplicatiilor vitale ale clientilor sai sa functioneze in mod continuu, sa aiba performante optime si sa se dezvolte odata cu nevoile de afaceri ale acestora. Vertiv rezolva cele mai importante provocari cu care se confrunta centrele de date, retelele de comunicatii si instalatiile comerciale si industriale de astazi, cu un portofoliu de solutii si servicii de alimentare, racire si infrastructura IT care se extinde de la cloud pana la extremitatea retelei. Cu sediul central in Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are aproximativ 24.000 de angajati si isi desfasoara activitatea in peste 130 de tari. Pentru mai multe informatii si pentru cele mai recente stiri si articole marca Vertiv, accesati Vertiv.com.

 

Declaratii anticipative

Acest comunicat contine declaratii previzionale in sensul Legii pentru reforma litigiilor privind titlurile de valoare private din 1995, al Sectiunii 27 din Legea privind titlurile de valoare si Sectiunii 21E din Legea privind schimbul de titluri de valoare. Aceste declaratii reprezinta doar o predictie. Evenimentele sau rezultatele efective pot diferi substantial de cele din declaratiile anticipative prezentate in acest document. Cititorii sunt invitati sa consulte documentele depuse de Vertiv la Comisia pentru valori mobiliare si burse, inclusiv cel mai recent raport anual in cadrul formularului 10-K si orice rapoarte trimestriale ulterioare in cadrul formularului 10-Q, pentru a beneficia de o discutie pe marginea acestora si a altor factori de risc importanti privind Vertiv si operatiunile sale. Vertiv nu are nicio obligatie si isi declina in mod expres orice obligatie de a isi actualiza sau modifica declaratiile anticipative, fie ca urmare a unor informatii noi, evenimente viitoare sau in alt mod.