Home Topics Comunicate de presa Tomorrow@Work se muta in online! Aflati cum va arata viitorul fortei de munca in noul context de la experti de top
Tomorrow@Work se muta in online! Aflati cum va arata viitorul fortei de munca in noul context de la experti de top

Tomorrow@Work se muta in online! Aflati cum va arata viitorul fortei de munca in noul context de la experti de top

0

In perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark are placerea sa va invite la „Tomorrow@Work”, eveniment online dedicat unui subiect de o importanta majora: viitorul fortei de munca si impactul noului coronavirus asupra departamentului de HR si organizatiilor.

Pe parcursul celor doua zile, alaturi de noi vor fi experti romani si internationali din companii de top, ce vor raspunde unor intrebari precum: Cat de pregatiti suntem pentru noul context? Cum sprijina tehnologia viteza de reactie si adaparea rapida la schimbare. Dar eficienta proceselor organizationale? Cat conteaza flexibilitatea ridicata a programului, posibilitatea de work from home in continuare, workplace-ul in noul context? Cum putem forma suficiente talente potrivite specificului noilor pozitii cerute de piata muncii? In ce masura putem asigura suficiente job-uri si putem derula programe de reorientare profesionala pentru cei ce vor fi afectati de noile tehnologii si automatizarea?

 • LACRAMIOARA DARABAN, Head of Human Relations, Continental Sibiu;
 • NEVENCA DOCA, People Experience Senior Executive Director, Banca Transilvania;
 • GABRIELA NEAMTU, HR Manager, MOL Romania;
 • MADALINA PRECUP, Country Human Resources Manager, Bombardier Transportation Romania;
 • DANA DOBRESCU, Corporate & Government Affairs Manager, Mondelez;
 • STELIAN BOGZA, Co-founder, BenefitOnline.ro;
 • MIHAI GAVAN, HCM Global Sales Director, TotalSoft;
 • AMALIA STERESCU, Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach;
 • EUGENIA DABU, Manager Talent & Learning, HR department, ING Romania
 • ROXANA ABRASU, Managing Associate, NNDKP;
 • CALIN BUZAN, Chief Growth Officer, Telios;
 • DAN BERTEANU, CEO, Bittnet Training & VP of Education, Bittnet Group.

KEYNOTE SPEAKERS:

 • ROB VEERSMA, Global Director Training & Development, Gazprom International (Olanda);
 • TIM ACKERMANN, Head Of Global Talent, Acquisition, TUI Group (Germania);
 • ANDRE DE WIT, Dean, Leadership Academy Amsterdam (Olanda).

Evenimentul vizeaza: HR Managers & HR Directors, HR Business Partners, Talent & Aquisition Managers, Employer Branding Managers, HR Specialists, Consultanti, Directori Generali, Team Leaders, Antreprenori.

Pretul STANDARD al unui bilet 196 RON + TVA. Discount de grup: 10% – doua persoane, 15% – trei persoane, 20% – cel putin patru persoane. Mai multe detalii despre modalitatea de inscriere AICI.

Din 2013, BusinessMark a organizat 29 de evenimente de HR in sase orase, in prezenta a 3.500 de participanti. Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de:  Mondelez International, Telios, TotalSoft, Bittnet Group, Signal Iduna, Benefitonline.ro, NNDKP.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

BusinessMark sprijina: Plantam Fapte Bune in Romania, The Social Incubator

Parteneri media: BURSA, Transilvania Busines, Debizz, Financial Market, IQads, Jurnalul de Afaceri, energynomics.ro, Manager Express, Clujul de Buzunar, administratie.ro, Global Manager, Business Press, SMARK, MATEK, FinzOOm, Portal HR, Top Business, birouinfo.ro, depozitinfo.ro, Market Watch, Piata Trade Services, Comunicate PR, spatiulconstruit.ro.

 

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking. Combinand  metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.