Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Tinterra – Bucuria de descoperi lumea in fiecare obiect de acasa
Tinterra – Bucuria de descoperi lumea in fiecare obiect de acasa

Tinterra – Bucuria de descoperi lumea in fiecare obiect de acasa

0

Fa cunostinta cu Tinterra, noul magazin online cu decoratiuni interioare si alte obiecte inspirate din artele frumoase. Produsele provin de la creatori locali din mai multe colturi ale lumii, fiind in stransa legatura cu bogatia naturii si perfecte pentru cautatorii de solutii decorative neconventionale care pastreaza sufletul si munca celui ce le-a realizat.

Pe site, iubitorii de elemente unice, create cu iscusinta pot alege din mai multe tipuri de decoratiuni de interior, textile exclusiv din materiale naturale, obiecte pentru servirea mesei, produse de ingrijire din ingrediente naturale, dar si textile inramate, un concept inedit si exotic de wall art. Produsele au trecut printr-un proces unic si individual de creare, fiecare este realizat din materiale specifice, unele obiecte fiind realizate chiar de fondatorii proiectului, in atelierul personal, iar altele sunt gasite si culese de la creatori care impartasesc aceeasi viziune Tinterra. Brandul isi doreste sa incurajeze productiile locale si comunitatile care apreciaza craftul, legatura cu natura, materialele sustenabile si cultura de provenienta a acestora.

Calitatea este un element esential al produselor Tinterra; materialele din care sunt realizate obiectele de arta sunt gandite si mixate pentru a reprezenta investitii durabile. Mai mult, aceasta calitate vine la pachet si cu dorinta proiectului de a contribui responsabil la reducerea amprentei pe care o lasa achizitia excesiva a produselor de masa asupra mediului. Tinand cont de acest aspect, Tinterra incearca sa faca tot posibilul pentru a integra acest lucru si in ambalajul produselor, pe care intentioneaza sa-l dezvolte din materiale cat mai sustenabile.

 

Descopera frumusetea unei culturi in casa ta

Produsele Tinterra au un element definitoriu si o legatura minunata cu amintirile si suvenirurile stranse din calatorii.  Fiecare obiect face parte dintr-o poveste – povestea unei amintiri, a unei culturi, cu obiceiurile, modelele si frumusetea locala. Curate din tari precum Portugalia, Polonia sau Mali, dar si Romania, decoratiunile reamintesc de experienta minunata a unei calatorii si creativitatea mestesugarului local.

Cei care doresc sa comande produsele Tinterra pot face acest lucru online, pe https://www.tinterra.ro/. In sectiunea de Gift Shop, pot gasi o selectie de seturi cadou gandite pentru ei sau cei dragi. Livrarea produselor este rapida prin curier door-to-door in termen de 1-2 zile, iar plata poate fi realizata online cu cardul bancar, prin transfer bancar sau ramburs, la primirea coletului.

Viziteaza Tinterra, lasa-te inspirat, viseaza la un colt de liniste si regaseste bucuria de a descoperi lumea in obiectele din casa ta.

 

 

Despre Tinterra

Tinterra este un magazin de decoratiuni interioare si alte arte frumoase, care ofera produse estetice si utile, realizate de creatori locali si inspirate din bogatia naturii, pentru cautatorii de solutii decorative inovatoare, neconventionale, dar care, in acelasi timp, pastreaza sufletul si munca celui ce le-a facut. Tinterra te face sa te simti inspirat, deschis, cult, eclectic si te supune unui exercitiu de empatie, chiar la tine acasa.