Home Stiri Amenajari, Finisaje Tiberiu Minisan, fondatorul ALCON Glazing Systems: Fiecare proiect al nostru reconecteaza viata cu ritmurile naturii
Tiberiu Minisan, fondatorul ALCON Glazing Systems:  Fiecare proiect al nostru reconecteaza viata cu ritmurile naturii

Tiberiu Minisan, fondatorul ALCON Glazing Systems: Fiecare proiect al nostru reconecteaza viata cu ritmurile naturii

0

Verandele, terasele exterioare, balcoanele, spatiile in aer liber aduc frumusete si personalitate constructiilor.

Fiecare proiect realizat de ALCON Glazing Systems face din aceste dependinte spatii speciale de reconectare cu natura, unde oamenii cauta relaxare, indiferent de anotimp.

Tiberiu Minisan, fondator si General Manager ALCON Glazing Systems te invita sa descoperi imbinarea perfecta dintre tehnologie si natura, atat acasa cat si la serviciu, pentru buna-dispozitie necesara randamentului in activitatea profesionala.

ALCON Glazing Systems ofera proiectare, montaj si consultanta in alegerea celor mai bune solutii tehnice de inchideri balcoane, inchideri si acoperire terase exterioare cu profile din aluminiu si sticla, inchideri verande, pergole din aluminiu si sticla, balustrade exterioare din aluminiu cu sticla, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, usi glisante din aluminiu cu sticla, gradini de iarna – wintergarden, compartimentari cu pereti despartitori glisanti, partitionari relocabile, usi glisante pentru interior, inchideri piscine.

„Am pornit la drum cu propriile forte, atat materiale cat si tehnice”

Totul a inceput acum 11 ani, chiar in plina criza economica, cand Tiberiu Minisan a fondat ALCON Glazing Systems si a intrat pe piata tamplariei de aluminiu, sticla securizata din Romania. „Inca de la inceput ne-am orientat tot mai mult catre nevoile clientilor nostri, oferind sisteme noi de inchidere si acoperiri de terase din aluminiu si sticla, balustrade din aluminiu si sticla de cea mai buna calitate, ridicand standardele de productie si montaj permanent, ceea ce ne-a permis sa  variem portofoliul si sa ne extindem la nivel national. Experienta ALCON Glazing Systems si calitatea lucrarilor noastre aduc bucurie clientilor nostri si noua satisfactie.

Tiberiu Minisan: „Nu m-am gandit vreodata ca va fi usor, insa pasiunea pentru ceea ce fac, a transformat orice provocare intr-un nou proiect reusit. Am pornit la drum cu propriile forte, atat materiale cat si tehnice, in conditiile in care mediul intern nu ma ajuta si cand profesionistii se gaseau (ca si acum) tot mai greu. Acum sunt bucuros ca am o echipa de profesionisti, care prin munca lor definesc ALCON Glazing Systems ca sinonimul lucrului bine facut.”

Prin partenerii sai nationali si internationali, clientii din Romania beneficiaza de aceleasi standarde de calitate ca si cei din Europa sau din lume. Atentia ALCON Glazing Systems se indreapta catre tehnologii inovatoare, astfel incat indiferent de conditiile meteorologice, solutiile sale sa succeada generatiilor de locatari.

Datorita exigentei si a produselor si serviciilor oferite, in scurt timp ALCON Glazing Systems  a devenit producator exclusiv de acoperisuri din  aluminiu si sticla TS ALUMINIU, de tamplarie aluminiu Aliplast din Polonia, C3systems din Spania, de balustrade aluminiu Malmerk, realizate in propria hala de productie.

“Fiecare proiect inchidere de terasa spune o poveste despre natura, despre fericire, despre ganduri”

Astazi, din portofoliul ALCON Glazing Systems fac parte case, vile, ansambluri rezidentiale etc, cu care iti poti bucura privirea in galería foto. „Fiecare proiect inchidere de terasa  spune o poveste despre natura, fericire, ganduri, si despre o clipa de relaxare dupa o zi de lucru agitata. Echipa pe care am format-o de-a lungul timpului face ca indiferent de forma si dimensiuni, orice constructie sa poata fi transformata intr-un spatiu primitor si elegant.

Pe langa designul interior, elementele decorative si mobilierul, ALCON Glazing Systems inseamna:

  • solutii si consultanta tehnica personalizata;
  • produse de calitate;
  • asumarea raspunderi pentru lucrarile executate;
  • colaborari de lunga durata.

Imi doresc sa investesc in oameni si in tehnologie, astfel incat sa putem oferi produse de cea mai buna calitate, demers ce reprezinta adevarata provocare de business, atunci cand iti doresti cu adevat sa faci productie, nu doar intermediere.”

Patru sfaturi pentru viitorii sau actualii antreprenori:

  1. Astazi sa fii mai bun ca ieri, indiferent de domeniu
  2. Sa fii sincer cu tine si cu ceilalti
  3. Orice provocare e un pas inainte
  4. Investeste in oameni, echipa fiind un ingredient important al succesului

 

Despre ALCON GLAZING SYSTEMS

ALCON GLAZING SYSTEMS este o companie care activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale din anul 2008, furnizand solutii complete de inchideri balcoane , inchideri si acoperire terase exterioare cu profile din aluminiu si sticla, inchideri verande,pergole din aluminiu si sticla, balustrade exterioare din aluminiu cu sticla, timplarie din aluminiu cu geam termopan ,usi glisante din aluminiu cu sticla, gradini de iarna – wintergarden, compartimentari cu pereti despartitori glisanti, partitionari relocabile, usi glisante pentru interior, inchideri piscine, proiectare, montaj si consultanta in alegerea celor mai bune solutii tehnice. Mai multe detalii poti afla si pe www.al-con.ro.

“Fiecare lucrare este o provocare noua de a realiza proiecte exclusiviste!”